Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Απονομή των υποτροφιών του “Ιδρύματος Αρτεμισίας Παναγιώτου”

Οι υποτροφίες και τα βραβεία που δόθηκαν φέτος είναι συνολικής αξίας €17,000.

Το ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου, επιβραβεύει την αριστεία και ενισχύει οικονομικά νέους ανθρώπους να αφοσιωθούν στις σπουδές τους. Με την στήριξη και την ενθάρρυνση του Ιδρύματος Αρτεμισίας Παναγιώτου οι φοιτητές μπορούν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους και να φτιάξουν για τους εαυτούς τους ένα υποσχόμενο μέλλον.

Το Ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου εκτός της χορήγησης υποτροφιών σε άριστους μαθητές για ανώτερες σπουδές σε Πανεπιστήμια στην Κύπρο και στο εξωτερικό, παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη την πορεία και την πρόοδο των υποτρόφων του καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στις 14 Σεπτέμβριου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την απονομή των υποτροφιών για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023. Στην ομιλία της η Managing Director του Ομίλου VLM κα Άρτεμις Αντωνιάδου συνεχάρη τους φοιτητές για τις επιτυχίες τους λέγοντας “Πιστεύουμε στους νέους, πιστεύουμε στη δύναμη σας και θεωρούμε καθήκον και τιμή μας να σταθούμε δίπλα σας. Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας και σας εύχομαι θερμά καλές σπουδές και μια δημιουργική και πλούσια σε εμπειρίες, φοιτητική ζωή”.

Το Ίδρυμα, ιδρύθηκε το 2006, εις μνήμη της αείμνηστης ιδρύτριας του Ομίλου VLM, Αρτεμισίας Παναγιώτου.  Από την ίδρυση του το 2006 και για 16η συνεχή χρονιά, το  Ίδρυμα και ο Όμιλος Voici La Mode, έχουν προσφέρει, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις σε 90 μαθητές. Το ποσό των υποτροφιών που δόθηκαν μέχρι σήμερα ανέρχεται στις €360,000.

Φέτος, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23 ανανεώθηκαν 9 υποτροφίες και προσφέρθηκαν ακόμη 2 νέες υποτροφίες. Οι υποτροφίες και τα βραβεία που δόθηκαν φέτος είναι συνολικής αξίας €17,000.

Διάβασε ακόμη