Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Anya Taylor-Joy: Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την νέα τσάντα του οίκου Dior

Η καμπάνια του Dior για τη νέα εκδοχή της εμβληματικής Lady Dior 95.22.

Μετά τη Beatrice Borromeo, ο οίκος Dior στρέφεται σε μία ακόμα ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα, και ambassador του, για την καμπάνια της νέας τσάντας Lady 95.22. Η Anya Taylor-Joy είναι μία από τις επιδραστικές γυναίκες του σήμερα που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τη διαχρονική γοητεία του νέου iconic αξεσουάρ του οίκου.

Διάβασε ακόμη – Saint Laurent & Christian Dior: Οι τάσεις που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Σε μία αποκλειστική καμπάνια, που υπογράφει η Γαλλίδα φωτογράφος Brigitte Lacombe, η Anya Taylor-Joy ξεδιπλώνει την προσωπικότητά της μέσα από μαγευτικές λήψεις που συνδυάζουν αγνότητα και κομψότητα: στιγμιότυπα συνοχής εξυμνούν τις διάφορες πλευρές της πολυδιάστατης θηλυκότητας. Με γνώμονα το βαθιά ριζωμένο στο DNA του οίκου πνεύμα ανεξαρτησίας, το οποίο τόσο αγαπά και αποτυπώνει στις συλλογές η Maria Grazia Chiuri, η fashion και beauty ambassador του οίκου Dior κρατά την εμβληματική μαύρη δερμάτινη τσάντα Lady 95.22, στην οποία ανθίζουν οι ακαταμάχητες graphic γραμμές cannage.

Υφαίνοντας του δεσμούς ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν του οίκου, αυτό το αντικείμενο του πόθου διακοσμείται από σοφιστικέ “Dior” charms χρωματισμένα με ρουθήνιο, υπονοώντας με ντελικάτο τρόπο τα γούρια του ιδρυτή Christian Dior. Μία μοναδική συνάντηση που προσφέρει μία επανερμηνευμένη εκδοχή των πολλαπλών εκφράσεων της κομψότητας.

Δες το βίντεο της καμπάνιας με την Anya Taylor-Joy:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη