Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Άντρη Καραντώνη: Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το χτένισμα της στα Madame Figaro Awards “Γυναίκες της χρονιάς 2021”

Η hairstylist της, Μενεξία Αντωνιάδου μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά που αφορούν αυτό το εντυπωσιακό hairstyle.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Μια από της πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που είδαμε στα χθεσινά βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2021” που παρουσίασε η Estèe Lauder, ήταν αυτή της γνωστής παρουσιάστριας και τραγουδίστριας, Άντρης Καραντώνη.

Η Madame Figaro μίλησε με τη δημιουργό του hairstyle αυτού, τη Μενεξία Αντωνιάδου η οποία εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες που θέλεις να μάθεις.

Διάβασε ακόμη – Madame Figaro awards: Το ανατρεπτικό hairstyle της Χριστιάνας Αριστοτέλους που έκλεψε τις εντυπώσεις

Αρχικά, το χτένισμα αυτό,με την πρώτη ματιά ίσως να σου θύμισε την Khaleesi, από την τηλεοπτική σειρά “Game of Thrones” και ο λόγος είναι γιατί το hairstyle αυτό ήταν εμπνευσμένο από το συγκεκριμένο χαρακτήρα της σειράς όπως μας αποκάλυψε η γνωστή hair artist! Για το look αυτό, χρησιμοποίησε hair extensions για να δώσει μήκος στα μαλλιά της Άντρης μιας και η ίδια έχει κοντά καρέ. Τα extensions, τοποθετήθηκαν στρατηγικά πάνω στο κέντρο του κεφαλιού και δημιούργησε μοναδικές πλεξούδες δίνοντας τους μια μορφή ράστα. Χρησιμοποίησε προϊόντα ειδικά φτιαγμένα για wet look, για να δώσει το wet effect στα μαλλιά της και με αυτό τον τρόπο οι πλεξούδες παρέμειναν στη θέση τους όλο το βράδυ!

Η ιδέα πίσω από το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν να δημιουργηθεί ένα hairstyle για την Άντρη το οποίο να έρχεται σε αντίθεση με το glamorous φόρεμα της. Οπότε, επέλεξε ένα χτένισμα που χαρίζει πιο extreme και πιο rock vibes στο look της, το οποίο θα το φανταζόσουν άνετα φορεμένο με ένα δερμάτινο σακάκι και μαύρο παντελόνι.

Αν αναρωτιέσαι πόσος χρόνος χρειάστηκε για να δημιουργηθεί αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα, να σου πούμε ότι τα έμπειρα χέρια της Μενεξίας το έφτιαξαν περίπου μέσα σε 40 λεπτά!

Ευχαριστίες στη hairstylist Μενεξία Αντωνιάδου, instagram: @menexia_antoniadou_hairstylist

Φωτογραφίες: instagram / @menexia_antoniadou_hairstylist

Διάβασε ακόμη