Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

And Just Like That: “Τι έκανε η Charlotte στο πρόσωπό της;”

Θυμίζει ελάχιστα τη γλυκιά “Charlotte” του Sex And The City.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου reboot της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Sex and the City” είναι γεγονός, με τους θαυμαστές της νεοϋορκέζικης ιστορίας να ανυπομονούν πλέον να συναντήσουν ξανά την Carrie, την Charlotte και την Μiranda, για να μάθουν επιτέλους πως κατέληξαν οι ζωές τους. Παρά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε το νέο teaser, υπήρξε μια έκπληξη που σχολιάστηκε πολύ περισσότερο και από το ίδιο το τρέιλερ. Αυτή ήταν η νέα εμφάνιση της Κristin Davis, η οποία μοιάζει σχεδόν “αγνώριστη” σύμφωνα με τους πιστούς fans της.

Διάβασε ακόμη – And Just Like That: Μόλις μάθαμε τι θα συμβεί με την Samantha

Όπως φαίνεται, η γλυκιά Charlotte απέκτησε “νέο” πρόσωπο, κάτι που δεν άρεσε και τόσο στους θεατές της σειράς, οι οποίοι έσπευσαν να μοιραστούν την ανησυχία τους στα social media, αν η αλλοιωμένη εμφάνιση της 56χρόνης ηθοποιού οφείλεται σε ένα μέτριο μακιγιάζ ή μήπως σε κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως αυτό το “άλλο” είναι απλώς αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης πλαστικής επέμβασης. Σχόλια όπως “And just like that…η Charlotte απέκτησε ένα νέο πρόσωπο”, “Τι έκανε η Charlotte στο πρόσωπό της;” και “η Κριστίν Ντέιβις μοιάζει να έχει καταπιεί το Smylex (χημική ουσία από τα κόμικς του Batman που αναγκάζει το ανθρώπινο σώμα να χαμογελά ανεξέλεγκτα)” ήταν μερικά από αυτά που περιέγραφαν την απογοήτευση του κοινού με την αλλαγή της ηθοποιού.

Η star της επιτυχημένης σειράς ισχυρίστηκε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο “New Beauty” το 2018, ότι δεν ήθελε να αλλάξει χειρουργικά την εμφάνισή της καθώς “φοβόταν τις βελόνες, τις επιπλοκές, όπως επίσης και το γεγονός να βγει ένα κακό αποτέλεσμα που δεν θα μπορεί να το αλλάξει”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη