Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

And Just Like That: Μόλις μάθαμε τι θα συμβεί με την Samantha

Ο χαρακτήρας της Kim Cattrall δεν θα εμφανιστεί στο reboot του iconic σόου στο πλευρό των άλλων τριών πρωταγωνιστριών.

Και ενώ βρισκόμαστε έναν μήνα και κάτι μακριά από την πρεμιέρα του And Just Like That” με τη Sarah Jessica Parker να ανακοινώνει την ημερομηνία μαζί με το teaser trailer, οι φαν της σειράς “Sex and the City” ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν την απουσία της τηλεοπτικής Samantha, η οποία δεν θα εμφανιστεί στα επεισόδια του νέου κύκλου.

Προς το παρόν, τουλάχιστον, καθώς οι συντελεστές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Kim Cattrall να λυγίσει και να πειστεί να επιστρέψει για ακόμη μία φορά στο iconic σόου. Αυτό, λοιπόν, αποδεικνύει αυτόματα πως ο χαρακτήρας της Samantha δεν θα σκοτωθεί, όπως έκαναν λόγο ορισμένα δημοσιεύματα.

Για την ακρίβεια, η πιθανότητα της επιστροφής παραμένει ένα ερωτηματικό και όπως όλα δείχνουν θα εξαρτηθεί από τη σχέση της Sarah Jessica Parker με την Cattrall, που αποτελεί έναν από τους λόγους που η τελευταία αρνείται να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο που την έκανε ευρέως γνωστή.

Παρ’όλ’αυτά, οι συντελεστές επιμένουν να αφήνουν την πόρτα ανοιχτή, με μια πηγή από την παραγωγή να αναφέρει: “Θα ανακοινώσουμε κάποια στιγμή πως το σόου θα έχει δεύτερη σεζόν. […] Θα περάσει καιρός από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη σεζόν αφού η Parker έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και εμείς έχουμε πολλή δουλειά στο να πείσουμε την Cattrall να επιστρέψει. Σε όλους μας λείπει η Kim και ελπίζουμε να επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν – η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του franchise”.

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά την πλοκή, φαίνεται πως η τέχνη θα μιμηθεί τη ζωή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στα 10 νέα επεισόδια, η απουσία της Samantha θα αποδοθεί στο ότι η Carrie θα απολύσει τη Samantha από διαφημίστριά της. Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου θα παρακολουθήσουμε την πρωταγωνίστρια να στενοχωριέται για τον τσακωμό με τη φίλη της, επιθυμώντας να φτιάξουν τη σχέση τους. Άραγε είναι δυνατόν να γίνει και στην πραγματικότητα, ώστε να ελπίζουμε σε ένα ακόμα επικό reunion στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη