Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

And Just Like That: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της δεύτερης σεζόν

H ανάρτηση της Sarah Jessica Parker στο instagram .

Από τη στιγμή που η σειρά “And Just Like That” που βασίζεται στο iconic σόου των late 90s “Sex and the City” έλαβε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν, οι φαν περιμένουν υπομονετικά για τα νέα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τις καινούριες περιπέτειες του πιο επιδραστικού χαρακτήρα στην τηλεόραση, της Carrie Bradshaw.

Διάβασε ακόμη – Total grey: Πώς θα αντιγράψεις το κομψό σύνολο της Sarah Jessica Parker

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, η πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker ανέβασε μία φωτογραφία για να ενημερώσει τους θαυμαστές της πως ξεκίνησαν με την προετοιμασία του νέου κύκλου. “Αυτό για την ώρα”, έγραψε στη λεζάντα, η οποία συνόδευε μία εικόνα του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου, κρύβοντας το όνομα.

Το ίδιο έκανε και η Sara Ramirez, που επιστρέφει στην πλοκή στον ρόλο της Che και αποτελεί το love interest της Miranda, ύστερα από τον χωρισμό της από τον Steve. Η Ramirez θα εμφανιστεί σίγουρα στα δύο πρώτα επεισόδια της σεζόν, όπως έκανε γνωστό μέσω της φωτογραφίας της.

Αλλά και ο Evan Handler, που υποδύεται τον Harry, τον σύζυγο της Charlotte, επιστρέφει, όπως μαρτύρησε μία φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στο Instagram, η οποία τον δείχνει να κάνει fitting.

Αναμφίβολα, αυτό που περιμένουν όλοι οι φαν να δουν είναι το comeback του John Corbett, που είχε ενσαρκώσει τον ρόλο του Aidan, ενός από τους συντρόφους της Carrie Bradshaw. Αφού ο Mr. Big είναι εκτός εικόνας, δεδομένου ότι ο χαρακτήρας πέθανε στο πρώτο επεισόδιο, ίσως υπάρχει ελπίδα για αυτούς τους δύο. Και πράγματι ο Chris Noth δεν αναμένεται να επιστρέψει στη σειρά, ύστερα από τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.


Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @bazaaruk

Διάβασε ακόμη