Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ανανέωση της γυναικείας περιοχής με συνδυασμένη διπλή θεραπεία

Η Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, πλαστικός και ογκοπλαστικός χειρουργός εξηγεί πώς να διασφαλίσουμε τη νεανική εικόνα και υγείας της περιοχής. 

Τοκετοί, εμμηνόπαυση, ηλικία μερικοί μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γυναικεία περιοχή και προκαλούν χαλάρωση και ατροφία. Χαρακτηριστικά που συχνά καθιστούν τη περιοχή επώδυνη, με έντονο καύσος και ταυτόχρονα παρεμβαίνουν αρνητικά στη αυτοεικόνα της γυναίκας.

Η συνδυασμένη θεραπεία μεσοθεραπείας και τοποθέτησης λίπους, διασφαλίζει τη συνέχιση της νεανικής εικόνας και υγείας της περιοχής.

Διάβασε ακόμη – Πως μπορώ να βελτιώσω την περιοχή του λαιμού χωρίς νυστέρι

Η συνδυασμένη θεραπεία ξεκινά με τις μεσοθεραπείες, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ανανέωση των κυττάρων της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Το δέρμα και ο βλεννογόνος της περιοχής των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, αποκτά ξανά την ελαστικότητα του και ξαναβρίσκει τη φυσική του υφή και ποιότητα. Αφού οι τρείς συνεδρίες μεσοθεραπείας ολοκληρωθούν ακολουθεί η συνεδρία με τη τοποθέτηση λίπους μέσα στα μεγάλα χείλη. Η τοποθέτηση του λίπους θα δώσει αφενός τον χαμένο όγκο και το φυσιολογικό σχήμα στη περιοχή και αφετέρου θα προσθέσει ακόμα ένα παράγοντα ανανέωσης με τα βλαστοκύτταρα που περιέχει.

Οι θεραπείες αυτές δεν χρειάζονται χειρουργείο, μπορούν να γίνουν στο χώρο του ιατρείου, ούτε και χρειάζεται παραμονή στο χώρο μετά το τέλος των θεραπειών.

Διάβασε ακόμη – Αυξητική στήθους: Oι δύο συχνότερες ερωτήσεις πριν από την επέμβαση

Οι μεν μεσοθεραπείες με τη χρήση μιας αναισθητικής κρέμας, η δε τοποθέτηση λίπους με τοπική αναισθησία. Το λίπος, το οποίο αφορά μια πολύ μικρή ποσότητα, θα ληφθεί από την ίδια τη γυναίκα από κάποια περιοχή που έχει περισσότερο λίπος όπως κοιλιά, μηροί, γλουτοί κλπ.

Ευχαριστίες στη Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, πλαστικός και ογκοπλαστικός χειρουργός, www.georgiakoulermou.com, Instagram: dr.koulermou_plasticsurgeon, Facebook: dr.koulermou_plasticsurgeon, τηλ. 99657810.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη