Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ανακάλυψε τα νέα, ξυλώδη αρώματα που θα σου χαρίσουν μια εθιστική ζεστασιά

Αρώματα υψηλής αισθητικής που ενώνουν την απαλότητα με τη δύναμη.

Τα νέα πολυτελή αρώματα του οίκου Moncler είναι επιτέλους στην Κύπρο και ξυπνούν την πιο περιπετειώδη πλευρά μας, έχοντας ήδη μια θέση στο μπουντουάρ των perfume lovers.

Τα αρώματα Moncler αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες από μια σειρά καλλιτεχνικών δημιουργιών του οίκου και μια φυσική προέκταση ενός τρόπου ζωής 360° που η μάρκα γιόρτασε σ’ όλο τον κόσμο για την κληρονομιά της αλπικής υπεροχής.

Διάβασε ακόμη – Βίκυ Καγιά: Αποδεικνύει οτι ακόμη και το πιο μίνιμαλ μανικιούρ μπορεί να είναι chic

Βασισμένη πάνω στα γερά θεμέλια ενός πρωτοποριακού υπαίθριου πνεύματος και μίας φυσικής κατεύθυνσης προς την καινοτομία, ο Moncler αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο πρότυπο για τα γυναικεία και ανδρικά πουπουλένια μπουφάν, καθώς και δυναμικές σειρές ρούχων και αξεσουάρ που βρίσκονται στη συμβολή μεταξύ σύγχρονης πολυτέλειας και υψηλής απόδοσης αθλητικού ρουχισμού.

Διάβασε ακόμη – Σοφία Χατζηπαντελή: Μας δείχνει το lip routine της

Το 2021, ο Moncler αποκαλύπτει τα πρώτα αρώματα της μάρκας, Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme – δύο αρώματα που σηματοδοτούν μια πραγματική εξερεύνηση για τις αισθήσεις. Το Moncler Sunrise Pour Femme και το Moncler Sunrise Pour Homme είναι τα δύο νέα αρώματα που αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την ποιότητα και την αυθεντικότητα του οίκου και την 70χρονη σύνδεσή του με τα βουνά.

Διάβασε ακόμη