Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Alexander Wang: Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από μοντέλα.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Αlexander Wang απορρίπτει τις κατηγορίας δηλώνοντας ότι παρ’ όλο που “συχνά” παρευρισκόταν σε πάρτι “όπου υπήρχαν ναρκωτικά και αλκοόλ” δεν παρενόχλησε ποτέ σεξουαλικά κανέναν.

Ο σχεδιαστής κατηγορείται από μοντέλα για σεξουαλική παρενόχληση ωστόσο, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς “τρομερά ψευδείς”.

Μοντέλα κατηγορούν τον σχεδιαστή για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, αφού τους πρόσφερε σε πάρτι νερό με το ναρκωτικό Molly.

Τη Δευτέρα, ο Wang έστειλε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους του, τους οποίους ευχαριστεί που στέκονται στο πλευρό του, μετά τη δημοσίευση στον λογαριασμό στο Instagram S-t Model Management και στον λογαριασμό του Diet Prada, ανώνυμων ιστοριών περί φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Σε δήλωσή του ο Wang τονίζει πως θα ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να επικοινωνήσει απευθείας με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να μεγαλώσει το εμπορικό του σήμα και να αντιμετωπίσει, όπως ισχυρίζεται, τις πρόσφατες ψευδείς, επινοημένες και κυρίως ανώνυμες κατηγορίες εναντίον του.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη