Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το νέο “επαγγελματικό” βήμα της γάτας του Karl Lagerfeld

H  διάσημη Choupette “σχεδίασε” έπιπλα  

Η εταιρεία σχεδιασμού επίπλων για κατοικίδια LucyBalu συνεργάστηκε με τη Choupette, την αγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld , δημιουργώντας ένα κρεβατάκι για γάτες σε στυλ αιώρας.

Η Choupette, που οι φήμες θέλουν να έχει κληρονομήσει κάποια από τα εκατομμύρια του σχεδιαστή, “αγκάλιασε” το Swing – αυτή είναι η επωνυμία του προϊόντος που προέκυψε από τη συνεργασία – όταν της το έφερε ο ατζέντης της.

“Στείλαμε την αιώρα μας για γάτες στον ατζέντη της Choupette, ως δώρο” είπε, σύμφωνα με το Dezeen, ο Ματίας Βάρενμπεργκερ, ιδρυτής της LucyBalu. “Λίγο μετά, λάβαμε μήνυμα ότι το Swing μας ήταν το καινούργιο αγαπημένο μέρος της Choupette” πρόσθεσε. “Αυτή ήταν η στιγμή που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μας να συνεργαστούμε με τη γάτα του Karl Lagerfeld”.

“Διαλέγουμε μόνο ορισμένα πρότζεκτ που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στη Choupette” δήλωσε από την πλευρά του ο ατζέντής της, Λ. Μπερυλιέ. “Με τη Choupette να αγαπά την αιώρα της – όπου κοιμάται και χαλαρώνει – είναι προφανές ότι όχι μόνον εμείς, αλλά όλοι όσοι έχουν γάτες σε όλον τον κόσμο πρέπει να κάνουν τη γνωριμία του εμπορικού σήματος LucyBalu”. “Αισθανόμαστε τιμή που είχαμε την ευκαιρία να είμαστε τόσο κοντά στη Choupette” είπε ο σχεδιαστής στη LucyBalu, Σεμπάστιαν Φρανκ.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφίες: Inastagram/choupetteofficiel

Διάβασε ακόμη