Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Αfrodite Hera: H Κύπρια σχεδιάστρια που παρουσίασε τη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Οι μοναδικές ethnic-inspired δημιουργίες ξεχώρισαν στο Athens Xclusive Designers Week.

Της Νικόλ Ζένιου

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, η 31η Athens Xclusive Designers Week, σήκωσε αυλαία για ακόμη μία χρονιά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου (και θα ολοκληρωθεί στις 16/11) παρουσιάζοντας τη δουλειά ταλαντούχων Κύπριων και Ελλήνων σχεδιαστών στο Ωδείο Αθηνών.

Ανάμεσα στους σχεδιαστές που παρουσίασαν τη δουλειά τους ήταν και η ταλαντούχα Κύπρια σχεδιάστρια Αφροδίτη Χατζηρακλέους που βρίσκεται πίσω από την επωνυμία Afroditi Hera.

Διάβασε ακόμη – Η ονειρική συλλογή της σχεδιάστριας Αφροδίτης Χατζηρακλέους για τη σεζόν SS22

Η σχεδιάστρια, παρουσίασε τη συλλογή της χθες 14 Νοεμβρίου, μία συλλογή η οποία όπως κάθε σεζόν περιλαμβάνει περίτεχνες δημιουργίες που αποτελούνται από μεταξωτά, αέρινα, πολυμορφικά καφτάνια και κιμόνο με τα χαρακτηριστικά πολύπλευρα prints της επωνυμίας. Τα κομμάτια της συγκεκριμένης συλλογής είναι ευέλικτα αφού σου δίνουν τη δυνατότητα να τονίσεις την μέση δένοντας τα με διαφορετικούς τρόπους για πιο κομψές εμφανίσεις.

Ακολουθούν στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στο instagram όσοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τη συλλογή από κοντά – ανάμεσά τους και ο στενός της φίλος Λάκης Γαβαλάς.

Διάβασε ακόμη