Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Marc Jacobs ανέβασε φωτογραφία αμέσως μετά που έκανε λίφτινγκ

Ο σχεδιαστής με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις τον τελευταίο ένα χρόνο , δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπεβλήθη σε αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο.

Ο εκκεντρικός Marc Jacobs, ο οποίος φημίζεται πως δεν μασάει τα λόγια του, ούτε προσπαθεί να κρύψει το ποιος πραγματικά είναι, αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως υπεβλήθη σε επέμβαση στο πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 58χρονος σχεδιαστής μοιράστηκε με τους followers του πως έκανε λίφτινγκ, θέλοντας όπως λέει να αψηφήσει το νόμο της βαρύτητας, που είναι υπεύθυνη για το ότι όλα έχουν αρχίσει να παίρνουν την κατιούσα.

Ο Jacobs απευθύνθηκε στον διάσημο πλαστικό χειρουργό δρ Andrew Jacono, ώστε να πραγματοποιήσει την επέμβαση, που σύμφωνα με πληροφορίες κοστίζει πάνω από 50.000 δολάρια. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια που έλαβε ύστερα από την ανάρτηση της φωτογραφίας του σχεδόν αμέσως από τη διορθωτική επέμβαση, ήταν κατά κύριο λόγο θετικά, με τους followers του να ανυπομονούν να δουν το αποτέλεσμα.

Ο Marc Jacobs έκανε κάτι αρκετά γενναίο, μιλώντας για το ζήτημα που πολλοί celebrities αποφεύγουν να συζητήσουν, καθώς επιμένουν να αποδίδουν τη νεανική τους όψη στα γονίδιά τους και μόνο. Ο ίδιος, όμως, γνωστός για την αυθεντικότητά άνοιξε τη συζήτηση για κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό, θέλοντας για λίγο να κάνει μια παύση στον χρόνο. Άλλωστε, όλοι αυτό δεν επιθυμούμε;

Ο σχεδιαστής, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον 37χρονο Charly Defrancesco, στο παρελθόν είχε αναφερθεί στο ζήτημα των επεμβάσεων, κάνοντας ένα σχόλιο για την εμφάνιση του σχεδιαστή Tom Ford. Ειδικότερα, είχε πει χαρακτηριστικά,”βλέπω τον Tom και μοιάζει φανταστικός. Ό,τι κι αν κάνει, λειτουργεί για εκείνον. Και δεν ξέρω αν κάνει κάτι, αλλά δεν αντιτίθεμαι σε αυτό. Οτιδήποτε με κάνει να νιώθω καλά, θέλω περισσότερο από αυτό”, δηλώνοντας καμία αντίρρηση σε ό,τι αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις. Εξάλλου, στο παρελθόν είχε κάνει μία πλαστική στη μύτη, αφού είχε περάσει μέσα από μια γυάλινη πόρτα.

Δες τη φωτογραφία του Marc Jacobs αμέσως μετά το λίφτινγκ:

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη