Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο show του Louis Vuitton λατρέψαμε τη φυσικότητα σε μαλλιά και μακιγιάζ

Ο σχεδιαστής του οίκου, Nicolas Ghesquière ήθελε να δοθεί όλη η έμφαση στα μοναδικά outfits που δημιούργησε.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο κλείσιμο για τη φετινή Eβδομάδα Mόδας του Παρισιού από το fashion show του Louis Vuitton: στο εμβληματικό μουσείο του Λούβρου, τα μοντέλα περπάτησαν ανάμεσα σε αρχαία αγάλματα φορώντας comfy δημιουργίες που “πάντρευαν” το glam chic με το casual, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στον αρχαιοελληνικό και ρωμαϊκό πολιτισμό, με μικρές λεπτομέρειες στα ρούχα και στα αξεσουάρ να προδίδουν την έντονη επίδρασή τους.

Όπως είναι προφανές, ο Nicolas Ghesquière ήθελε να δοθεί όλη η έμφαση στα μοναδικά outfits που δημιούργησε, εξού και άφησε εντελώς φυσικό τόσο το makeup όσο και το hair look των μοντέλων.
 
 
Άψογα ενυδατωμένη και πεντακάθαρη επιδερμίδα με πολύ φυσικές λάμψεις στα ζυγωματικά που έδειχναν σαν να ακτινοβολούσαν εκ των έσω αλλά και natural hair, αφημένα στη δική τους υφή και στυλ ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των beauty looks των μοντέλων. 
 
 
Είδαμε όλα τα είδη και μήκη μαλλιών: bob και lob κουρέματα, πολύ μακριά και ίσια ή έντονα curly, σπαστά και επιμελώς ατημέλητα, με χωρίστρα στη μέση, στο πλάι αλλά και τραβηγμένα προς τα πίσω… Το κάθε κορίτσι ανέδειξε το δικό του ξεχωριστό στυλ στα μαλλιά με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για το μακιγιάζ, φαίνεται ότι τα balms λειτούργησαν πολύ καλά δίνοντας όχι μόνο την απαραίτητη ενυδάτωση στο δέρμα αλλά και το πολυπόθητο natural glow. 
 
Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη