Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To spring look της Έφης Παπαϊωάννου στην έκθεση της Χριστιάνας Μπέτα

Φόρεσε το απόλυτο spring co-ord set.

Της Νικόλ Ζένιου

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου κάθε σεζόν φροντίζει να λανσάρει νέα fashionable κομμάτια τα οποία είναι αρκετά περιζήτητα ανάμεσα στις γυναίκες της μόδας του νησιού μας αλλά και στο εξωτερικό.

Διάβασε ακόμη – To glam party dress της Έφης Παπαϊωάννου μέσα από ένα fashion video

Διάβασε ακόμη – Χριστιάνα Μπέτα: Δοκίμασε 2 looks από τη νέα SS23 συλλογή της Έφης Παπαιωάννου

Άλλωστε διαθέτει δύο ατελιέ ένα στη Λευκωσία και ένα στην Αθήνα όπου φιλοξενούνται οι περιζήτητες δημιουργίες της οι οποίες έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό με αρκετές γυναίκες να τις επιλέγουν. Ανάμεσά τους και αρκετές επώνυμες οι οποίες φοράνε τα λαμπερά φορέματά της σε επίσημες εμφανίσεις τους αλλά και στη σκηνή.

Ωστόσο εκτός από τις couture δημιουργίες της λανσάρει και ready-to-wear κομμάτια που μπορείς να φοράς στην καθημερινότητά σου. Ανάμεσά τους, και μία νέα προσθήκη στη συλλογή της, που αποτελείται από ένα λευκό co-ord set από μάξι φούστα και μακρυμάνικο cropped top το οποίο είναι η επιτομή του spring style.

Η Έφη επέλεξε να φορέσει το εν λόγω σετ στα εγκαίνια της δεύτερης ατομικής έκθεσης της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα Μπέτα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας 4/3 στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Ακολουθεί το spring co-ord set της Έφης Παπαιωάννου:

Διάβασε ακόμη