Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

8 ιδέες για να εμπνευστείς για την επόμενη bubble ponytail σου

Το bubble ponytail είναι μια τάση στα μαλλιά που μπορείς να υιοθετήσει εύκολα ενώ χαρίζει και stylish look.

Ένα χτένισμα που έχει επανέλθει στο προσκήνιο είναι το bubble ponytail. Η ιδιαίτερη αυτή αλογοουρά έχει γεμίσει το Instagram feed μας τελευταία, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου.

 

Εκτός από την ευελιξία που προσφέρει όμως, δείχνει πάρα πολύ εντυπωσιακή, ιδιαίτερα σε μακριά μαλλιά.  Αντικαθιστά επάξια το απλό, κλασικό ponytail που ίσως έχεις βαρεθεί να βλέπεις παντού και ταυτόχρονα αναβαθμίζει αυτόματα το χτένισμά σου σε cool και απόλυτα κομψό.

Είναι εκπληκτικό πώς μια τόσο wow αλογοουρά μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 5′. Απλά χτένισε καλά τα μαλλιά σου και στερέωσέ τα σφιχτά στην κορυφή του κεφαλιού. Στη συνέχεια, πέρασε πολλά διακριτικά λαστιχάκια κατά μήκος αυτής σε ισόποσες αποστάσεις, ώστε να δημιουργηθεί το εφέ «φούσκας» στην κοτσίδα σου. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το trend και σε half-up half-down χτενίσματα.

Εάν πάντως πιάνει το χέρι σου και έχεις όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς, τότε μπορείς να κάνεις περίτεχνα χτενίσματα με βάση την bubble ponytail. Όσο πιο μακριά τα μαλλιά σου, τόσο περισσότεροι οι πειραματισμοί που μπορείς να κάνεις!

Δες παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες για να εμπνευστείς για την επόμενη bubble ponytail σου:

Πηγή: Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ @stylability

Διάβασε ακόμη