Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (10-16/10)

Τι θα φέρει η εβδομάδα σε όλα τα ζώδια;

Από τον Χρήστο Άρχο

Η Πανσέληνος έρχεται να μας ανανεώσει και να μας κάνει να νοιώσουμε πολύ καλύτερα. Είναι μία περίοδος ανόδου και επιτυχίες και από τις εβδομάδες που θα μας δώσει πολύ μεγάλη χαρά στην αισθηματική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Σημαντική ευκαιρία να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή και να μπορέσετε να πετύχετε πολλά από τα όνειρα σας. Είναι μία περίοδος δημιουργική και σημαντική έτσι ώστε να θεραπευτείτε από αυτά που σας πλήγωσαν και σας άφησαν στο περιθώριο. Μοναδική ευκαιρία αυτή η εβδομάδα για να ξεπεράσετε και προβλήματα στις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Καιρός για σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σας θέματα. Θα νοιώσετε αρκετά τυχεροί και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια που σας είχαν αγχώσει. Μία νέα δουλειά μπορεί να έρθει ενώ κάποια μυστικά αποκαλύπτονται που θα σας βοηθήσουν να νοιώσετε ότι επιτέλους έχει φύγει από πάνω σας ένα πολύ μεγάλο βάρος που σας είχε πιέσει αρκετά

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημαντική περίοδος για να κάνετε νέους φίλους και να γνωρίσετε συγκλονιστικούς ανθρώπους. Θεωρείτε μία περίοδος κέρδους και σημαντικής επιτυχίας σε πολλαπλά επίπεδα ενώ και στα θέματα παιδιών μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα. Η Δημιουργικότητα σας θα είναι στο ζενίθ οπότε τολμήστε καινούρια βήματα.

Διάβασε ακόμη – Τα τρία ζώδια που θα πετύχουν οικονομικά αυτή την εβδομάδα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περίοδος ανάπτυξης και επιτυχίας στα θέματα καριέρας με σημαντικά νέα που θα σας βοηθήσουν να στηρίξετε επιτέλους τα όνειρα σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές καθότι αν είσθε πολύ δοτικοί αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί. Σημαντική περίοδος για κατακτήσεις στόχων αλλά και για να πετύχετε μία σημαντική μετακόμιση.

ΛΕΩΝ
Συμφωνίες που θα έχουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας έρχονται και θα μπορέσετε να εκπληρώσετε πολλά από αυτά που ποθούσατε. Κινηθείτε τώρα δυναμικά για να αλλάξετε τα δύσκολα δεδομένα στη ζωή σας ενώ είναι μία στιγμή απελευθέρωσης από βαρίδια και ανθρώπους που σας κακοποίησαν και σας έκαναν να νοιώσετε άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη οικονομική επιτυχία σας περιμένει αυτό διάστημα για αυτό και θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να δείτε τις νέες ευκαιρίες. Όσοι έχετε προβλήματα με τη δουλειά σας ή με δικαστικά θέματα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε και να μπορέσετε να κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα. Περίοδος επιτυχίας στη δουλειά

ΖΥΓΟΣ
Ο έρωτάς σας χτυπάει την πόρτα και εσείς είσθε έτοιμοι πια να μπορέσετε να τον υποδεχτείτε. Αποφύγετε ανθρώπους που μπορεί να σας δηλητηρίασαν με τη συμπεριφορά τους και δώστε επιτέλους την αγάπη που θέλετε τον εαυτό σας. Νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας σας καινούριες προοπτικές και ευκαιρίες για οικονομική επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβλήματα με τη δουλειά επιτέλους διορθώνονται και μπορείτε να ξεκινήσετε νέα πράγματα στη ζωή σας. Είναι μία στιγμή προσωπικού κέρδους και αναγνώρισης όλων αυτών που σας είχαν περιορίσει ενώ τώρα ήρθε η στιγμή για να φτιάξετε ένα καινούριο πλαίσιο στη ζωή σας και στη δουλειά σας με βάση σημαντικές νέες συνεργασίες που έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σας χτυπάει τη πόρτα και μπορείτε τώρα να χτίσετε μία νέα σχέση που θα μπορέσει να κρατήσει πολύ καιρό. Η τύχη σας δε περιορίζετε στο αισθηματικό αλλά επεκτείνετε και σε δημιουργικά πράγματα που θα σας κάνουν να χαρείτε και να ευτυχίσετε.
Προσοχή όπως πάντα στην υπεραισιοδοξία γιατί μπορεί να εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και αν το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καινούριες επαγγελματικές προοπτικές έρχονται για εσάς και επιτέλους μπορείτε να χαρείτε τις σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας. Σε θέματα σπιτιού μία πολυπόθητη μετακόμιση μπορεί να έρθει που θα σας κάνει να ηρεμήσετε ενώ γενικά θέματα αγοραπωλησιών με σπίτια θα σας φέρουν κέρδη και ευκαιρίες ανάπτυξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευκαιρίες από ταξίδια και ιδιαίτερα από το εξωτερικό φέρνει αυτή η περίοδος για αυτό και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ότι έρχεται από το εξωτερικό. Είναι περίοδος ολικής επιστροφής σε μέρες χαράς και ικανοποίησης ενώ ήρθε η στιγμή για να αλλάξετε πολλά κακώς κείμενα στις οικογενειακές σας σχέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Μακριά από δυσκολίες και ταλαιπωρίες αυτή η εβδομάδα σας ανανεώνει κυρίως σε οικονομικά θέματα ενώ και στα επαγγελματικά σας ζητήματα έρχονται σημαντικές επιτυχίες αν και κάποιες φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ταραχές που όμως θα τις ξεπεράσετε. Παίξτε τυχερά παιχνίδια καθότι μπορεί να κερδίσετε μικρά αλλά αξιόλογα ποσά.

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη