Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τι θα διαβάσεις στη φθινοπωρινή Madame Figaro που κυκλοφορεί

Ένα τεύχος γεμάτο μηνύματα δύναμης και ελπίδας.

Με το μήνυμα True Faith 17 σημαντικές προσωπικότητες φωτογραφίζονται για την 17η εκστρατεία της Madame Figaro κατά του καρκίνου του μαστού. Χορηγός η Estee Lauder με τον ορό Advanced Night Repair.

Collections: Οι μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022/23. Χορηγός το Εύρηκα Μασσαλίας Colors, το νέο απορρυπαντικό για χρωματιστά που προστατεύει και ζωντανεύει τα χρώματα.

Αφιέρωμα Maison: Πώς εξοικονομώ ενέργεια και πώς ανανεώνω το σπίτι μου; Όλες οι απαντήσεις σε ένα ειδικό αφιέρωμα για το σπίτι. Χορηγός Panstromasew, ζήστε την εμπειρία του τέλειου ύπνου με προηγμένα στρώματα μαξιλάρια στιλάτα λευκά είδη για όνειρα γλυκά.

Beauty – Φροντίδα: H ολιστική προσέγγιση της περιποίησης σε βάζει σε φθινοπωρινό mood.

70 χρόνια BoConcept – Ένα αφιέρωμα στο καλύτερο concept που γράφτηκε στην ιστορία των επίπλων. Η ποιότητα του BoConcept σου αξίζει. Επέλεξε το.

Τέσσερις  γυναίκες, στελέχη της AstroBank, συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού για πρόληψη και ευαισθητοποίηση. Ενώνουν τις φωνές τους με τις χιλιάδες γυναίκες και άντρες και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα δύναμης και ελπίδας.

Διάβασε ακόμη