Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

JLo: Κράτησε πρώτη την Louboutin τσάντα σχεδιασμένη από γνωστό Έλληνα εικονογράφο 

Από την capsule συλλογή του οίκου “Greekaba” που είναι αφιερωμένη στον ελληνικό πολιτισμό και το μεσογειακό καλοκαίρι.

Της Νικόλ Ζένιου

Ένας ακόμη οίκος εμπνεύστηκε από την ιστορία της Ελλάδας αλλά και το μεσογειακό καλοκαίρι για τις συλλογές του. Ο λόγος για τον Christian Louboutin και τη νέα συλλογή του που φέρει τον τίτλο “GREEKABA”. Η συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από αξεσουάρ όπως μπότες, ψηλοτάκουνα πέδιλα, εσπαντρίγιες, τσάντες και loafers, που έχουν δημιουργηθεί με έμονευση την Ελλάδα και με σεβασμό στη δεξιοτεχνία και τις τεχνικές των Ελλήνων δημιουργών.

Διάβασε ακόμη – Πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez: “Δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο γάμος τους θα κρατήσει”

Για τη νέα καμπάνια της “GREEKABA”, ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με τον Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, ο οποίος είναι ο “πατέρας” της “Κυρίας Τεπενδρή”, του φανταστικού χαρακτήρα που για αρκετά χρόνια είχε τον δικό της χώρο στην εφημερίδα “The New York Times”. Σήμερα, η “Κυρία Τεπενδρή” και το πιστό σκυλάκι της, ο Pepe, ταξίδεψαν μαζί με τον Christian Louboutin μέσα από τις εικονογραφήσεις του Κωνσταντίνου Κακανιά στην Αθήνα και τις Κυκλάδες – που αποτυπώθηκαν πάνω σε εμβληματικά items της συλλογής όπως οι tote bags – μία από τις οποίες κράτησε πρόσφατα η Jennifer Lopez. 

Την εν λόγω ανάρτηση έκανε ο ίδιο ο καλλιτέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας share σε story μία φωτογραφία της σταρ που κρατά μία από τις τσάντες που φιλοτέχνησε για τον iconic οίκο. 

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Louboutin (@louboutinworld)

Φωτογραφίες: EPA, instagram/ @konstantinkakanias

Διάβασε ακόμη