Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

7 τάσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2023  

Η hair stylist, Άντρια Αριστείδου από το Mojo Hair Studio αναδεικνύει τα haircuts, τα χρώματα και τα χτενίσματα της νέας σεζόν.

Τα φιλαριστά μαλλιά συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλη τάση και το 2023! Ειδικά μάλιστα στα μακριά μαλλιά δίνουν όγκο και κίνηση.

Φιλάρισμα

Όσον αφορά το styling, δείχνει εξαιρετικό χτενισμένο σε blowout. Μπορεί λοιπόν το φιλάρισμα να κυριαρχεί τελευταία αλλά θα δεις και πολλά blunt κουρέματα ενώ μπορείς να καταφύγεις σε ένα ίσιο, αυστηρό κούρεμα και θα είσαι εξίσου μοντέρνα.

Διάβασε ακόμη – 5 κομψά χτενίσματα που θα χαρίσουν πολυτέλεια στο look σου

Blunt κούρεμα.

Επίσης, το bixie cut δεν είναι ένα κούρεμα, αλλά δύο μαζί. Είναι κάτι μεταξύ αγορίστικου pixie και bob κουρέματος. Το μήκος αυτό είναι ιδανικό για μια μετάβαση από πιο μακριά μαλλιά σε πιο κοντά.

Βixie cut.

Διάβασε ακόμη – Vanity Fair Oscars Party: Τα πιο κομψά και εντυπωσιακά χτενίσματα

Μια νέα υπέροχη ιδέα, είναι τα bottleneck bangs! Στην ουσία μιλάμε για φραντζάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο μαζί με την κανονική μπροστινή φράντζα.

Bottleneck bangs.

Κι αν πάλι αναζητάς μια απόχρωση για να ανανεώσετε τα κάστανα μαλλιά σου τότε το cinnamon είναι το χρώμα μαλλιών του 2023. Πρόκειται για ένα πάντρεμα ανάμεσα στο κόκκινο και στο καστανό, ένα καστανό με ζεστές αποχρώσεις.

Cinnamon hair color.
Cinnamon hair color.

Διάβασε ακόμη – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Σου δείχνει πώς να χτενίσεις το καρέ μαλλί σου

Ένα κομψό και απλό χτένισμα που θα αποτελέσει κορυφαία τάση είναι το sleek πιάσιμο των μαλλιών που ξεκινάει με το τράβηγμα των μαλλιών προς τα πίσω και καταλήγει σε αλογοουρά ή σινιόν.

Sleek αλογοουρά.
Sleek σινιόν.

Διάβασε ακόμη