Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

7 beauty insiders που ξεχώρισαν με τα makeup looks τους

Το μακιγιάζ που εντυπωσίασαν το σαββατοκύριακο.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Οι βραδινές εξορμήσεις το σαββατοκύριακο αλλά και οι προσκλήσεις σε γάμους είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να φορέσουμε τα πιο stylish ρούχα μας και να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks.

Διάβασε ακόμη – Άντρια Αλετράρη: Με κλασική κόκκινη απόχρωση και almond σχήμα μας δίνει inspo για το φθινοπωρινό μας μανικιούρ

Σήμερα, παρουσιάζουμε τα makeup looks που ξεχωρίσαμε το σαββατοκύριακο αφού 7 γνωστές beauty insiders υιοθέτησαν αγαπημένες τάσεις όπως είναι το χρώμα στα μάτια, τα κόκκινα χείλη αλλά και τα glam looks σε καφέ αποχρώσεις.

Χρώμα στα μάτια


Η Έλενα Αποστόλου επέλεξε μια blue electric σκιά δημιουργώντας ένα glam makeup look, ιδανικό για γάμο.

Η Κριστίν Παναγή υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ που είναι το χρώμα στο eyeliner και στην συγκεκριμένη περίπτωση το κίτρινο.

Κόκκινα χείλη


Η Έμιλυ Γιολίτη και η Νάταλι Κωνσταντινίδου εφάρμοσαν κόκκινη απόχρωση στα χείλη και άφησαν σε φυσικούς τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ τους.

Διάβασε ακόμη – Τα 10 beauty looks που ξεχώρισαν το σαββατοκύριακο

Glam looks


Η Ραμόνα Φίλιπ πέρα από το στυλ της ξεχωρίζει και για τα beauty looks της που τις πλείστες φορές επιλέγει bronze, γήινες αποχρώσεις και eyeliner στα μάτια και nude χείλη.

Η Ειρήνη Καραντώνη εντυπωσιάζει με το μακιγιάζ της το οποίο ξεχωρίσαμε για τις γήινες και λαμπερές αποχρώσεις στα μάτια, το φυσικό contouring και nude απόχρωση στα χείλη.

Η Σόλια Κυπριανού με το wet hair look της εφάρμοσε μόνο eyeliner και έντονη μασκάρα σε συνδυασμό με ένα υπέροχο απαλό ροζ κραγιόν.

Διάβασε ακόμη