Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

6 tips ευεξίας, από την Meghan Markle

Ακόμα και αν έχει αφήσει τη βασιλική οικογένεια για να ζήσει μια ήσυχη ζωή στο Los Angeles, εμείς την παρακολουθούμε αφού παραμένει ένα πρότυπο για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί και το απλό lifestyle της. Αυτά είναι τα μυστικά της. 

Της Νικόλ Ζένιου

1. Yoga κάθε μέρα

Η Meghan σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για τη γιόγκα και ισχυρίζεται πώς βρίσκεται πίσω από το καλοσχηματισμένο της σώμα. “Η μαμά μου ήταν δασκάλα γιόγκα οπότε η πρακτική είναι πολύ οικεία σε εμένα. Λατρεύω ένα έντονο μάθημα vinyasa – και ακόμα καλύτερα αν γίνεται με δυνατή hip-hop μουσική και μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με φως από κεριά. Ότι καλύτερο!,” δήλωσε στο περιοδικό Women’s Health.

2. Πιλάτες για καύση λίπους  

Όταν δεν κάνει doing yoga, η Meghan λατρεύει το πιλάτες, αποκαλύπτοντας πώς το Megaformer Pilates είναι η άσκηση που επιλέγει. Αυτό το pilates χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα που εστιάζει στην εκγύμναση όλου του σώματος. “Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το σώμα σου – τα μεταμορφώνει άμεσα, μετά από μόλις δύο μαθήματα βλέπεις διαφορά.”

3. Πράσινο χυμό αντί για καφέ  

Αντί για ένα flat white το πρωί, η Meghan επιλέγει ένα πράσινο χυμό πλούσιο σε θρεπτικές αξίες: “Πιστεύω πώς αν επιλέγεις καφέ, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Προτιμώ να πάρω μια φυσική μορφή ενέργειας – κάτι που να είναι καλό για το σύστημα σου και να σε κάνει να αισθάνεσαι ενέργεια.”

4. Vegan πατατάκια και σως – το αγαπημένο της go-to γεύμα 

Το αγαπημένο της go-to γεύμα που τρώει για δείπνο είναι πολύ απλό. Αντί για σαλάτα ή λίγο τυρί foie gras, η Meghan προτιμά να φάει vegan πατατάκια με σως. Γενικά, έχει δηλώσει πώς είναι φαν της vegan κουζίνας. Επίσης λέει πώς λατρεύει τις τηγανίτες πατάτες: “Μπορείς να βρεις τρόπο να τις απολαύσεις – με μια γλυκοπατάτα στο φούρνο.” Πρόσθεσε πώς της αρέσει να απολαμβάνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. 

5. Υγεινό πρωινό

Ένα καλό πρωινό βοηθά και στην επίτευξη της νεανικής λάμψη στην επιδερμίδα. Η Meghan έχει αυτή την αξιοζήλευτη λάμψη στο πρόσωπο της και λέει πώς οφείλεται στο πώς φροντίζει το δέρμα της.  

“Όσο μεγαλώνω, αντιμετωπίζω την γήρανση διαφορετικά, και πλέον προσέχω το δέρμα μου και το σώμα μου. Και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και επειδή το πώς νιώθω καθορίζεται από το τι τρώω, πόσο ξεκουράζομαι και πόσο νερό πίνω.”

Για πρωινό, επιλέγει βρώμη με μπανάνες, φρούτα και μέλι. 

6. Αφιέρωσε χρόνο στον διαλογισμό 

Τις ημέρες που η Meghan δεν κάνει yoga, καταφέρνει να παραμένει σε ηρεμία μέσα από τον διαλογισμό. “Οτάν δεν καταφέρω να γυμναστώ, πάντα αφιερώνω χρόνο στο διαλογισμό. Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου αλλά κάνει θαύματα!”

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη