Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

6 γυναίκες της μόδας που βρέθηκαν στη Louis Vuitton μπουτίκ με το ομοίωμα της καλλιτέχνη Yayoi Kusama

Το γλυπτό τοποθετήθηκε στην LV μπουτίκ στην Champs-Élysées από τον οίκο για να γιορτάσει τη συνεργασία Yayoi Kusama x Louis Vuitton 2023.

Της Νικόλ Ζένιου

Ένα τεράστιο γλυπτό τοποθετήθηκε στην πρόσοψη της Louis Vuitton μπουτίκ στην Champs-Élysées στο Παρίσι πριν από μερικές εβδομάδες με αφορμή τη νέα συνεργασία του οίκου με την 93χρονη κορυφαία Ιάπωνα καλλιτέχνη, Yayoi Kusama και τη νέα συλλογή με τις εμβληματικές τσάντες με βούλες.

Διάβασε ακόμη – Η Louis Vuitton τοποθέτησε αληθοφανές ομοίωμα της καλλιτέχνη Yayoi Kusama στην πρόσοψη της μπουτίκ της στο Παρίσι

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Βρέθηκε στην εμβληματική Louis Vuitton μπουτίκ με το ομοίωμα της καλλιτέχνη Yayoi Kusama στο Παρίσι

Στην εν λόγω μπουτίκ έκτοτε βρέθηκαν αμέτρητες fashion insiders που φωτογραφήθηκαν με την εμβληματική πρόσοψη του κτηρίου. Ανάμεσά τους, και οι Έμιλυ Γιολίτη, Σύλβια Μαυροπούλου και η Μαρίτα Βασιλείου μαζί με την κόρη της Αθηνά.

Επίσης, η Jo Χριστοφή βρέθηκε στην LV μπουτίκ του Λονδίνου που βρίσκεται στο Harrods, όπως και η Πόλυ Χατζηγεωργίου ενώ η Χριστίνα Μιχαήλ βρέθηκε στην LV μπουτίκ στο St. Moritz που φιλοξενεί την εν λόγω συλλογή.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις τους:

Έμιλυ Γιολίτη

Σύλβια Μαυροπούλου

Η Μαρίτα Βασιλείου μαζί με την κόρη της Αθηνά

Η Jo Χριστοφή στην Louis Vuitton μπουτίκ στα Harrods

Η Χριστίνα Μιχαήλ στην Louis Vuitton μπουτίκ στο St. Moritz

Η Πόλυ Χατζηγεωργίου

Διάβασε ακόμη