Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

6 ελληνικά yoga accounts που αξίζει να ακολουθήσεις τώρα στο Instagram

Τα Instagram feeds που θα χαρίσουν έμπνευση σε κάθε yoga lover.

Όταν αγαπάς κάτι είναι λογικό να επιδιώκεις να “βρίσκεσαι” κοντά σε αυτό με οποιοδήποτε τρόπο. Αν για παράδειγμα λατρεύεις την γιόγκα, όπως εμείς, είτε θα παρακολουθείς κάποιο yoga class, είτε θα διαβάζεις βιβλία/άρθρα σχετικά με τον διαλογισμό, είτε θα εφαρμόζεις την πρακτική αυτή μόνη σου στο σπίτι.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 6 ελληνικούς γιόγκι λογαριασμούς που αξίζουν το follow σου:

Διάβασε ακόμη – Μάθημα yoga: 8 items που θα χρειαστείς από τη νέα συλλογή του Zara

aleksandra_yoga

Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η yoga instructor Αλεξάνδρα, η οποία, όπως εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο προφίλ της, όχι μόνο είναι πιστή οπαδός της γιόγκα αλλά φροντίζει μέσα από τις αναρτήσεις της να μεταδώσει την αγάπη της αυτή σε όλο και περισσότερους υποψήφιους μαθητές. Μάλιστα, η ίδια διοργανώνει εβδομαδιαίως live συνεδρίες γιόγκα κάθε επιπέδου.

omm_yoga

Η Έφη είναι η εκπαιδεύτρια γιόγκα, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δε θα διστάσει να αφιερώσει λίγο χρόνο σε μια θέση γιόγκα. Αυτό μαρτυρούν τα όμορφα και προσεγμένα posts, τα οποία σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να αποθηκεύσεις στο feed σου. Οι IGTV αναρτήσεις της είναι γεμάτες πολύτιμες συμβουλές, όπως “πως να αντιμετωπίσεις το άγχος με αναπνοές”.

nickipetroulaki_yoga

Είναι ιδιοκτήτρια του PowerHouse Project και co-founder στο Wellness Rituals. Η Νίκη μοιράζεται τις γιόγκα γνώσεις της με πολλούς μαθητές, ενώ μέσα από το περιεχόμενο που κοινοποιεί, οι followers της παίρνουν ιδέες για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Με moto “η ευεξία είναι τρόπος ζωής”, η Νίκη κερδίζει το like μας.

irenedamanaki

Ο λογαριασμός της Ειρήνης είναι μια πολύ καλή απάντηση στο ερώτημα γιατί να προσθέσεις τη γιόγκα στη ζωή σου. Μέσα από φωτογραφίες και από βίντεο γίνεται απόλυτα κατανοητό πως δε χρειάζεσαι ώρες ατελείωτες για να προπονηθείς με τη γιόγκα, αφού 20λέπτες ακόμα και 10λέπτες συνεδρίες μπορούν να σου χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Η instructor Ειρήνη σου δείχνει τον τρόπο, εσύ απλά κάνε follow.

christinaexarchou

Η αρμονία είναι σημαντικό κεφάλαιο στη γιόγκα, κάτι μου εμπεδώνουμε από την πρώτη κιόλας ματιά στο προφίλ της Χριστίνας. Οι “καλλιτεχνικές” αναρτήσεις της είναι γεμάτες έμπνευση, παρακινώντας σε να ξεκινήσεις άμεσα την ευεργετική περιήγηση στον κόσμο της γιόγκα. Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα IGTV της καθώς θα ανακαλύψεις ενδιαφέρουσες κινήσεις.

yogacatt

Με τη γιόγκα αποκτάς καλογυμνασμένο, δυνατό και υγιές σώμα. Η Κατερίνα είναι ζωντανή απόδειξη της διαπίστωσης αυτής και ως δασκάλα γιόγκα δείχνει στους μαθητές της πως θα το πετύχουν και εκείνοι. Τακτικά προσφέρει στους ακολούθους της διάφορες πρακτικές γιόγκα μέσω live βίντεο, όποτε μη χάνεις χρόνο και κάνε follow.

Πηγή: Madame Figaro 

Φωτογραφίες: istock

Διάβασε ακόμη