Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

6 αποχρώσεις για καστανά μαλλιά, ιδανικές για το χειμώνα

Ανανέωσε το χρώμα στα μαλλιά σου με μια από τις πιο hot αποχρώσεις του καστανού.

Μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο συνηθισμένες αποχρώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει και η πιο cool. 

Μιλάμε για την καστανή απόχρωση στα μαλλιά, που αποτελεί πια μία από τις θηλυκές επιλογές που μπορείς να κάνεις, μιας και οι εναλλακτικές της είναι πολλές, ιδανικές για κάθε τόνο επιδερμίδας αλλά και γούστου. 

Αναρωτιέσαι πόσες αποχρώσεις μπορεί να έχει το καστανό; Εμείς διαλέξαμε τις 6 αγαπημένες μας και σου τις παρουσιάζουμε.

Διάβασε ακόμη – Ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψεις πιο σχήμα νυχιών σου ταιριάζει

Η απόχρωση της καραμέλας

Ζεστό, φωτεινό και αρκετά ιδιαίτερο, αυτό το χρώμα μαλλιών ξεφεύγει από τα κλασικά καστανά ενώ μπορείς να το υιοθετήσεις είτε με την μορφή της ombre τεχνικής είτε με διάσπαρτα highlights για έξτρα φως. 

Το κλασικό καστανό 

Το κλασικό καστανό θεωρείται το πιο χαρακτηριστικό χρώμα μαλλιών. Όσον κι αν θεωρείς ότι είναι βαρετό, αυτό δεν σε απογοητεύει ποτέ αφού ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας, αναδεικνύει κάθε κούρεμα και τέλος, δε σε περιορίζει ποτέ στην χρωματική παλέτα του μακιγιάζ. 

Της μαύρης σοκολάτας

Η πιο σκούρα απόχρωση του καστανού βρίσκει φανατικές θαυμάστριες αφού κερδίζει πάντα το παιχνίδι των αντιθέσεων είτε έχεις σταρένια είτε ανοιχτή επιδερμίδα. 

Το χάλκινο

Το χρώμα που διχάζει: Οι μισές το δοκιμάζουν ως ένα στάδιο πριν τολμήσουν το κόκκινο, οι άλλες μισές θέλουν να το αποχωριστούν γιατί αλλοιώνει το καθαρό καστανό των μαλλιών τους. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι πολύ κομψό! 

Της κανέλας

Όταν το καστανό συναντάει την μεγαλύτερη τάση της σεζόν, το ginger. 

Το bronde 

Μία από τις πιο διάσημες αποχρώσεις. Το όνομά του προέρχεται από τις λέξεις blonde (ξανθό) και brown (καστανό). Είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή του καστανού που έχει αναδείξει παράλληλα ποικίλες τεχνικές όπως το balayage και τα highlights. 

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη