Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

6 άνδρες celebrities που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς τη μαμά τους

Αν και έχουν κάνει τεράστιες καριέρες, η μαμά τους διατηρεί κύρια θέση στην καρδιά τους.

Μπορεί να έχουν κατακτήσει αμέτρητα βραβεία και να έχουν αποκτήσει τεράστιες καριέρες, με τους περισσότερους να έχουν δημιουργήσει δικές τους οικογένειες, όμως οι παρακάτω διάσημοι άνδρες του Hollywood κρατούν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους για τη μαμά τους. Οι celebrities που ακολουθούν, συχνά φωτογραφίζονται σε επίσημες εκδηλώσεις με τις μητέρες τους ή στον δρόμο περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Δεν είναι τυχαία η φράση, όταν παντρεύεσαι κάποιον, παντρεύεσαι και την οικογένειά του – στη δεδομένη περίπτωση τη μαμά του.

Leonardo DiCaprio


Τις περισσότερες φορές ο ηθοποιός εμφανίζεται στις απονομές των βραβείων με τη μητέρα του, αφού προφανώς καμία δεν είναι καλύτερη από εκείνη. Η Irmelin βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου της, ενώ ο ίδιος δεν ξεχνά ποτέ να την ευχαριστεί για όλες τις θυσίες που έκανε ώστε ο DiCaprio να φτάσει στην κορυφή.


Matthew McConaughey


Ο ηθοποιός έχει μία πολύ στενή σχέση με τη μαμά του Kay, όμως στις αρχές της καριέρας του η απότομη επιτυχία τούς έκανε να απομακρυνθούν. Ο McConaughey όπως είχε δηλώσει έκανε 8 χρόνια να μιλήσει στη μητέρα του, καθώς δε σεβόταν την ιδιωτικότητά του και μιλούσε πολύ στους δημοσιογράφους. Μόλις κατάφερε να φέρει σε μία ισορροπία τη ζωή του και τη δουλειά του, καλωσόρισε ξανά στη ζωή του τη μητέρα του, με την οποία σήμερα έχει την τέλεια σχέση, όπως και η σύζυγός του μαζί της. Μάλιστα, η Kay κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε μετακομίσει στο σπίτι του γιου της, όπου μπορούσε να περνάει χρόνο και με τα εγγόνια της.

Διάβασε ακόμη – Irina Shayk: Μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Bradley Cooper ως μπαμπά


Bradley Cooper


Χωρίς αμφιβολία στην απονομή των Όσκαρ του 2019, ο ηθοποιός έλαβε τον τίτλο του “μαμάκια” μετά από την κυκλοφορία των φωτογραφιών από το κόκκινο χαλί. Ο Bradley Cooper έφτασε στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες συνοδευόμενος από τη μητέρα του Gloria και την τότε σύντροφό του, Irina Shayk και το αποτέλεσμα ήταν το απόλυτο cringe. Ειδικότερα, ενώ ήταν αγκαλιά με τη Shayk για τους φωτογράφους, κρατούσε παράλληλα το χέρι της μαμάς του. Το 2011 η μητέρα του είχε μετακομίσει μαζί του μετά τον θάνατο του πατέρα του, όπως έγινε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.


David Beckham


O πρώην ποδοσφαιριστής έχει μία υπέροχη σχέση με τη μαμά του και δεν χάνει ευκαιρία σε ειδικές περιστάσεις να την αναφέρει στα social media, αφιερώνοντάς της τα πιο τρυφερά λόγια. Μάλιστα είναι πολλές οι στιγμές που η μαμά Sandra τον έχει συνοδεύσει σε απονομές βραβείων και επίσημες εκδηλώσεις, η οποία έχει μία εξαιρετική σχέση και με τη νύφη της, Victoria.


Brad Pitt


Συχνά ο Brad Pitt αποδίδει την επιτυχημένη καριέρα του στους γονείς του, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα. Η μαμά του Jane πάντα βρισκόταν στο πλευρό του γιου της, ενώ λέγεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με την πρώην του Angelina Jolie, ώστε να βλέπει τα εγγόνια της. Επιπλέον, φήμες θέλουν τη μητέρα του Pitt να έχει κρατήσει επαφές και με τη Jennifer Aniston, με την οποία τη συνδέει μια μακροχρόνια φιλία.


Ryan Gosling


Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στο κόκκινο χαλί με τη μαμά του Donna. Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως χάρη στη στενή τους σχέση αλλά και σε εκείνη που έχει με την αδερφή του, μεγαλώνοντας κατάφερε να βλέπει τα πράγματα από τη μεριά μιας γυναίκας και να σέβεται τα συναισθήματά τους.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: EPA, Instagram/@justjared, Pinterest

Διάβασε ακόμη