Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το βίντεο με το εντυπωσιακό show στο Super Bowl

Κορυφαίοι σταρ ανέβηκαν στην σκηνή.

Το show που πραγματοποιείται στο ημίχρονο του Super Bowl είναι κάθεφορά εντυπωσιακό με κορυφαίους σταρ να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους μπροστά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό της χρονιάς. Φέτος, οι πιο ταλαντούχοι και δημοφιλείς εκπρόσωποι της ‘old skool’ hip-hop σκηνής συναντήθηκαν στην σκηνή του Super Bowl και έδωσαν ένα ‘επικό’ όπως χαρακτηρίστηκε στα social media, show.

Η Mary J.Blige, ο Dr.Dre, ο Eminem, ο Kendrick Lamar αλλά και ο Snoop Dogg τραγούδησαν τις πιο γνωστές επιτυχίες τους στη σκηνή που είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να μοιάζει με μια αμερικάνικη γειτονιά όπου γινόταν ένα street party. Ήταν η πρώτη φορά που στην σκηνή του Super Bowl τραγουδούν αποκλειστικά hip-hop καλλιτέχνες με το κοινό να ξεσηκώνεται με τη μουσική αλλά και τους σταρ να τους αποθεώνουν στα social media.

Η Lady Gaga που έχει ερμηνεύσει τις επιτυχίες της στο Super Bowl το 2017, έγραψε στο Twitter της “αυτό ήταν απίστευτο, ευχαριστώ. Αυτό είναι!“, ενώ ο Lebron James έγραψε: “Θεέ μου. Ουάου. Το καλύτερο show του Super Bowl που έχω δει“.

Δες το show του Super Bowl

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη