Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

5 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν θα σε πάρει τηλέφωνο

Η relationship blogger, Tίνα Μιχαηλίδου σου εξηγεί τους πιθανούς λόγους που θα κάνουν ένα άντρα να μην πάρει τηλέφωνο.

Σου αρέσει ένας άντρας και έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα και περιμένεις πως και πως για να σε καλέσει;

Ή μήπως έχετε βγει ραντεβού και περιμένεις να κάνει το επόμενο βήμα στέλνοντάς σου ένα μήνυμα την επόμενη μέρα;

Mη περιμένεις να κάνει εκείνος το επόμενο βήμα γιατί σπάνια θα βρεις έναν άντρα που θα σε πάρει τηλέφωνο.

Διάβασε ακόμη – 7 βήματα για να κερδίσεις πάλι τον πρώην σου

Και οι λόγοι είναι απλοί:

  1. Δεν είναι ειλικρινείς: Οι άντρες με την ειλικρίνεια είναι τσακωμένοι -όχι όλοι όμως μη τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι-, για να μην σου στέλνει μήνυμα ίσως να έχει και κάτι άλλο στη ζωή του.
  2. Εξαρτάται τι θέλει από εσένα: Εάν δε θέλει κάτι σοβαρό και απλά θέλει να περνάει καλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα σου τηλεφωνεί όταν θα σε έχει ανάγκη.
  3. Είναι απλά ευγενικός: Όπως και εμείς οι γυναίκες έτσι και οι άντρες όταν θέλουν να αποφύγουν κάτι απλά από ευγένεια και μόνο παίρνουν τον αριθμό σου και μένει εκεί χωρίς πολλά – πολλά.
  4. Όταν χάνουν το ενδιαφέρον τους δεν τηλεφωνούν: Μπορεί απλά να έχει χάσει το ενδιαφέρον του και να μη θέλει άλλο να επικοινωνεί μαζί σου.
  5. Ξεχνάνε να σε καλέσουν πίσω: Συμβαίνει και αυτό μερικές φορές, χάνουν τον αριθμό σου ή απλά ξεχνάνε να σε καλέσουν πίσω οπότε μη δίνεις και πολύ σημασία.

Αν δεις ότι δεν σου τηλεφωνεί ποτέ ή σε θυμάται μόνο όταν σε έχει ανάγκη τότε ξέχνα τον και πάμε στον επόμενο. Δεν αξίζει να παρακαλάς κανέναν για να σου τηλεφωνεί και φυσικά μην τον παίρνεις εσύ συνέχεια τηλέφωνα.

Ευχαριστίες στην Τίνα Μιχαηλίδου, relationship blogger, www.tinamichaelidou.gr, Instagram: michaelidou_tina, Facebook: It’s my life by Tina MichaelidouEmail: [email protected].

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη