Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

5 ιδέες για πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ

Υποδέξου το φθινόπωρο με το πιο ιδιαίτερο μανικιούρ, ιδανικό για κοντά νύχια.

Το γαλλικό μανικιούρ (ακόμα και στα κοντά νύχια) είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο κομψά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις. Το μεγαλύτερο nail trend των early 00s έχει μείνει πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών μέχρι και σήμερα, κι αυτό γιατί είναι ταυτόχρονα κομψό, μίνιμαλ και απλό, προσφέροντας ευελιξία σε όσες το επιλέγουν.

Παρ’ όλα αυτά, κι επειδή μπορεί να θεωρείται μονότονο μερικές φορές, οι trendsetters και nail artists επέλεξαν να το αναβαθμίσουν. Έτσι, τα τελευταία χρόνια η πάλαι ποτέ μπεζ/ροζ/γαλακτερή βάση συνδυάζεται με πολύχρωμα tips, διαφόρων αποχρώσεων και συνδυασμών, ενώ διανθίζεται ακόμα και με μικρά σχεδιάκια ή nail stickers. Τέλος λοιπόν στα κλασικά λευκά tips: Υποδεχόμαστε πλέον το χρώμα ακόμα και στο γαλλικό μανικιούρ μας.

Διάβασε ακόμη – Ανδρεάνα Φραγκούδη: Το χρώμα στα νύχια που προτείνει για το φθινόπωρο

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται ότι η γραμμή γίνεται ακόμα πιο λεπτή και μίνιμαλ, ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν τελευταία και που θέλουν την απλότητα στα πάντα. Αυτό φυσικά μόνο καλό μπορεί να είναι για τις κοπέλες που δεν έχουν πολύ μακριά νύχια ή όσες προσπαθούν να τα μακρύνουν και δεν μπορούν. Το baby french manicure ορίζει ότι τα tips θα είναι όσο πιο λεπτά και φίνα γίνεται, κάνοντας το γαλλικό μανικιούρ ιδανικό ακόμα και για κοντύτερα νύχια (κάθε σχήματος).

Διάβασε ακόμη – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μόλις έκανε το πιο διαχρονικό χρώμα και σχήμα στα νύχια

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια:

Διάβασε ακόμη