Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

74o Φεστιβάλ Καννών: Οι τάσεις που ξεχώρισαν στο μακιγιάζ

Τα make-up looks που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Το Φεστιβάλ των Καννών επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε στους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη κινηματογραφική γιορτή. 

Το κόκκινο χαλί απλώθηκε χθες, 6 Ιουλίου στη Γαλλική Ριβιέρα και η 74η διοργάνωση άνοιξε κινηματογραφικά με την προβολή του μιούζικαλ Annette. 

Όπως ήταν αναμενόμενο από μια τόσο λαμπερή εκδήλωση δεν απουσίαζαν οι εκθαμβωτικές παρουσίες οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

Διάβασε ακόμη – Τα 5 make-up looks της Chiara Ferragni κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα

Πέρα από τις glamorous ενδυματολογικές τους επιλογές και τα εκλεπτυσμένα χτενίσματα, εμείς σου παρουσιάζουμε τις τρεις τάσεις που κυριάρχησαν στο μακιγιάζ. 

Οι αγαπημένες celebrities τίμησαν την τάση του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από τη “no make-up” make up look όπου πόζαραν εντελώς φυσικές στο φακό, προσθέτοντας άλλοτε λίγη λάμψη στα ζυγωματικά ή ένα nude κραγιόν.  

Jessica Chastain, Noemie Merlant και Roxane Mesquida επέλεξαν να δώσουν έμφαση στα χείλη επιλέγοντας κόκκινο κραγιόν και bronze ρουζ στα μάγουλα. 

Τέλος, τα smokey eyes σε σκούρες ή γήινες αποχρώσεις με eyeliner ή μολύβι ματιών έδωσαν μια πιο glam πινελιά στο μακιγιάζ τους. 

#1. NO MAKE-UP MAKE UP LOOK 

H Elisa Sednaoui

 

Η Lou Doillon

 

Η Marion Cotillard

 

Η Melanie Thierry

#2. SMOKEY EYES 

H Amandine Petit

 

H Angele

 

H Bella Hadid

 

H Camelia Jordana

 

H Carla Bruni-Sarkozy

 

H Leila Bekhti

 

Η Mylene Farmer και η Maggie Gyllenhaal

#3. RED LIPS

H Jessica Chastain

 

H Noemie Merlant

 

H Roxane Mesquida

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη