Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

30 Χρόνια Maouris Oikoset

Η εταιρία Maouris Oikoset γιορτάζει τα τριαντάχρονά της.

Από το 1991 μέχρι και σήμερα, η εταιρία Maouris Oikoset συνεχίζει ακατάπαυστα και ακούραστα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία αγοράς για υψηλής ποιότητας είδη σπιτιού όπως ποιοτικά κεραμικά, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας και άλλα πολλά.

Η εταιρία Maouris Oikoset, είναι ευρέως γνωστή για τα μεγάλα projects που έχει αναλάβει, όπως για παράδειγμα τα ξενοδοχέια Amathus, Four Seasons, Flamingo Paradise αλλά και για την Marina Ayia Napa, Labs Tower, Six Towers, Uni Halls και αλλα πολλά.

Η εταιρία Maouris Oikoset ξεκίνησε την λειτουργεία του πριν 30 χρόνια, με τη την ονομασία Maouris Ceramics όπου με την αντιπροσωπία διαφόρων εργοστασίων παραγωγής κεραμικών, ξεκίνησε τις χονδρικές και λιανικές πωλήσεις, με το πρώτο τους κατάστημα στη Λεωφόρο Λάρνακος.

Η πολυταξιδεμένη ομάδα της εταιρίας, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθεί ανελλιπώς εκθέσεις κεραμικών σε Ιταλία και Ισπανία, έφεραν μια ανανεωμένη και νέα τάξη πραγμάτων στην Κύπρο σε ότι αφορά τα είδη σπιτιού, κεραμικά κ.α. Η εταιρία, είχε επίσης την ευκαιρία να λάβει μέρος σε πλειάδα εκθέσεων στην Κύπρο, τόσο κρατικές όσο και σε ιδιωτικές όπως στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, Ιδανική Κατοικία και Κατοικείν.

Οι πελάτες αποδεικνύουν έμπρακτα και καθημερινά την απέραντη αγάπη τους προς την εταιρία με την προτίμηση τους, όπου καθίσταται και ένας απο τους λόγους για την διατήρηση της υψηλής ποιότητας στα προϊόντα της. Από το 1996 με την ένταξη των ειδών υγιεινής στα προϊόντα της εταιρίας και με την απόκτηση της αντιπροσωπίας της Franke το 1998 αλλά και μετά την ένταξη των επίπλων κουζίνας στην γκάμα τους το 2001, η αλλαγή της ονομασίας της εταιρίας, από Maouris Ceramics σε Maouris Oikoset, ήταν αναμφισβήτητα απαραίτητη.

Έκτοτε η Maouris Oikoset πρωτοπορεί στον τομέα της και συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Κύπρο και το εξωτερικό. Η εταιρία το 2012, επεκτάθηκε περεταίρω, μετά και απο τα εγκαίνια του νέου Warehouse & Logistics Center καθώς και του υφιστάμενου Showroom στην οδό Αγίας Παρασκευής 3 στην Έγκωμη το 2013, και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι και σήμερα να διαπρέπει στον τομέα με τα είδη σπιτιού.

Διάβασε ακόμη