Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

30 Χρόνια Maouris Oikoset: Ποιοι βρέθηκαν στο λαμπερό πάρτυ

Η εταιρία Maouris Oikoset γιορτάζει τα τριαντάχρονά της.

Της Νικόλ Ζένιου

Η γνωστή εταιρεία ποιοτικών κεραμικών, ειδών υγιεινής, επίπλων κουζίνας και πολλών άλλων, Maouris Oikoset, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία μια μοναδική εκδήλωση για να γιορτάσει τα 30χρονά της.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας, πληθώρα εκλεκτών προσκεκλημένων, πελατών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων, κατέκλυσαν τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του πρωτοποριακού showroom της Maouris Oikoset.

Ζωντανή μουσική, ακροβατικές χορογραφίες, signature cocktails, και πολλά άλλα γέμισαν την βραδιά με λάμψη και ξεχωριστές αναμνήσεις. Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι είχαν την τύχη να ζήσουν μια διαφορετική και δημιουργική εμπειρία γεύσεων και εδεσμάτων, όπου γνωστοί chef, χρησιμοποιώντας τις παγκοσμίου φήμης κουζίνες που αντιπροσωπεύει στην Κύπρο η Maouris Oikoset, έφτιαχναν θεσπέσια εδέσματα για τους καλεσμένους.

Διάβασε ακόμη – 30 Χρόνια Maouris Oikoset

“Όταν συνειδητοποιείς ότι έχουν περάσει 30 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας σου, κι όταν αντιλαμβάνεσαι ότι από μια μικρή εταιρεία που εισήγαγε 4 είδη κεραμικών έγινε ένα διακεκριμένο brand που αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες παγκοσμίου φήμης εταιρείες στον χώρο μας, μόνο συγκίνηση και υπερηφάνεια μπορείς να νιώσεις. Πόσο μάλλον όταν βλέπεις τα παιδιά σου να δείχνουν το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα και στην ικανοποίηση των πελατών μας,” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της εταιρείας, κ.  Μαούρης.

Η Μαouris Oikoset εδώ και 30 χρόνια πρωτοπορεί στον τομέα της και συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της μόνο μια γκάμα επιλογών που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες τους και ξεπερνά τις προσδοκίες τους, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Το showroom της διακεκριμένης εταιρείας, στην οδό Αγίας Παρασκευής 3, Έγκωμη, προσφέρει στο κοινό μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διακόσμησης και επιλογής υψηλής ποιότητας υλικών για κάθε γούστο.

Δες τους λαμπερούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν, στην gallery που ακολουθεί:

Διάβασε ακόμη