Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

3 θεραπείες για να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Για ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο που ακτινοβολεί.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Τώρα είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις το πρόσωπό σου και να κερδίσεις όλα τα βλέμματα επάνω σου στο ρεβεγιόν.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine παρουσιάζει μία σειρά θεραπειών, οι οποίες θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου και θα σου χαρίσουν φωτεινή όψη και σφριγηλότητα.

Θεραπεία #1
Botox και υαλουρονικό οξύ
Οι ενέσιμες θεραπείες Botox και υαλουρονικού οξέος χαρίζουν ανανέωση και αναζωογόνηση άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για θεραπείες με διαφορετικό υλικό και ρόλο, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών όταν αναζητούν ανανέωση και λάμψη. Η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός ότι το Botox προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης, ενώ το υαλουρονικό γεμίζει τις βαθιές στατικές ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται σε ηρεμία. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά με θαυμάσια αποτελέσματα.
Γιατί να το κάνεις: Για να αποκτήσεις μέσα σε μια μόνο συνεδρία ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες, σφριγηλή επιδερμίδα και όμορφο περίγραμμα προσώπου.

Διάβασε ακόμη – Με αυτή τη θεραπεία τo 2023 το πρόσωπο σου θα λάμπει από ομορφιά

Θεραπεία #2
Αναίμακτο lifting με νήματα PDO
Πρόκειται για ενέσιμο λίφτινγκ με νήματα PDO, μια πρωτοποριακή τεχνική ανόρθωσης χωρίς νυστέρι, τομές και ράμματα. Τα νήματα προσώπου είναι βιοαπορροφήσιμα και φτιαγμένα από πολυδιοξανόνη, ένα υλικό που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στις χειρουργικές επεμβάσεις. Εισάγονται στο δέρμα της προβληματικής περιοχής που παρουσιάζει χαλάρωση με τη βοήθεια μιας λεπτής, ατραυματικής βελόνας. Η διαδικασία γίνεται υπό τοπική αναισθησία, επομένως ανώδυνη.

Η ανόρθωση επιτυγχάνεται χάρη στην ανάρτηση που προσφέρουν τα νήματα PDO αλλά και μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που ξεκινά μετά την εισαγωγή τους, ως αντίδραση του οργανισμού στο ξένο σώμα. Τα νήματα PDO τοποθετούνται σε πρόσωπο και σώμα, απορροφώνται σταδιακά, είναι ασφαλή και η δράση τους διαρκεί κατά μέσο όρο 1,5 χρόνο. Αμέσως μετά τη διαδικασία, επιστρέφεις στις δραστηριότητές σου.
Γιατί να το κάνεις: Οι θεραπείες με νήματα διορθώνουν τη χαλάρωση του προσώπου, προκαλούν ανόρθωση και σύσφιγξη και βελτιώνουν το περίγραμμά του.

Διάβασε ακόμη – Botox ή δηλητήριο από μέλισσες; Ποιο καταπολεμά καλύτερα τις ρυτίδες

Θεραπεία #3
Total Plasma Lift
Τo Total Plasma Lift συνδυάζει τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες ανάπλασης και αναδόμησης προσώπου, Fractional Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP και υπόσχεται να σου χαρίσει θεαματική βελτίωση και ανανέωση στην όψη της επιδερμίδας σου.

“Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και μη επεμβατική διαδικασία με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, που αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση”, αναφέρει η Δρ. Τσιατούρα και μας εξηγεί τη διαδικασία.

Η θεραπεία Total Plasma Lift ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser, που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, κατά την οποία γίνεται μικρή αιμοληψία και συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου ενεργοποιούνται τα αιμοπετάλια του αίματος και αξιοποιούνται έτσι οι αυξητικοί παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εφαρμογή γίνεται είτε ενέσιμα, είτε με microneedling συσκευή.
Γιατί να το κάνεις: Το εφέ της φωτεινότητας είναι ορατό την ίδια ημέρα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Eίναι ιδανικό για λεπτές ρυτίδες, σύσφιγξη οβάλ προσώπου, αλλά και ουλές ακμής, δυσχρωμίες ή κηλίδες, διεσταλμένους πόρους ή ακόμα και ραγάδες σώματος.

Ευχαριστούμε τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή να επικοινωνήσεις μέσω email στο [email protected], Facebook: Cosmetic Derma Medicine, Instagram: @cdm.gr, τηλ. 25251040, 22257490.

Διάβασε ακόμη