Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

3 τεχνικές για να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις

Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Yiannis Michael δίνει μικρές συμβουλές για να βάλεις στο μυαλό σου μόνο θετικές σκέψεις.

Ήρθε η ώρα να δραπετεύσεις από το μυαλό σου και να βγεις εκεί έξω στον αληθινό κόσμο, έξω από τον εαυτό σου.

Θα σου δώσω μερικές μικρές συμβουλές, για να βάλεις στο μυαλό σου μόνο θετικές σκέψεις. Θα ξεκαθαρίσουμε τα παλιά αρνητικά συναισθήματα και θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέα συναισθήματα να μας επισκεφτούν.

Δεν θα λυθούν τα προβλήματα σου από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά ούτε θα προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχουν. Θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε σταδιακά τους στόχους και τα όνειρά μας.

Μπορείς να κατακτήσεις οτιδήποτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκινήσεις από τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Επίσης, πρέπει να ανακαλύψεις τα νοητικά εμπόδια που η ίδια βάζεις στον εαυτό σου και σαμποτάρεις την επιτυχία σου και να τα μετατρέψεις από αρνητικές σε θετικές σκέψεις.

Πιο κάτω θα μάθεις τεχνικές για το πως να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις για να μπορέσεις να αποβάλεις το άγχος, τη θλίψη ή το θυμό που σου προκαλούν για μια πιο αποδοτική και ήρεμη ζωή.

Διάβασε ακόμη – 5 βήματα προς την συγχώρεση

εχνική 1: Μπορείς να καταγράφεις στο ημερολόγιο σου όλο τον πόνο, το φόβο, τις ανησυχίες, τη στεναχώρια που έχεις μέσα σου, έτσι ώστε να απελευθερωθείς και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση με το μυαλό σου.

Τεχνική 2: Κλείσε τις ειδήσεις! Επί καιρό πανδημίας και όλης της αβεβαιότητας που ήρθε μαζί της, δεν χρειάζεται να φορτώνεις το μυαλό σου με άλλες αρνητικές πληροφορίες.

Τεχνική 3: Άλλαξε τη φυσιολογία του σώματος. Αν καταναλώσεις ενέργεια με το σώμα σου, το μυαλό δεν θα σου χαλάσει τη διάθεση. Άφησε τις ενδορφίνες να σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα! 

Ευχαριστίες στον συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Yiannis Michael, τηλ.: 99611400, www.yiannismichael.com, Facebook: YiannisMichael, Instagram: Yiannis Michael, Email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη