3 μυστικά στα οποία αξίζει να επενδύσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Το στυλ κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Κάποια πράγματα είναι διαχρονικά, κλασικά και ποτέ δεν θα χάσουν από την αξία τους. Το ίδιο συμβαίνει και στη διακόσμηση. Πιο κάτω θα βρεις τρία από αυτά τα μυστικά, τα οποία δεν θα χάσουν την αξία τους στον χώρο της διακόσμησης.

#1. Μεταλλικά Στοιχεία

Δώσε αίγλη και πολυτέλεια εντάσσοντας τα μεταλλικά στοιχεία στη διακόσμηση. Χρησιμοποίησε διάφορα διακοσμητικά, αναμειγνύοντας μεταξύ τους υφές και χρώματα, τα οποία θα προσθέσουν λάμψη αντανακλώντας το φυσικό φως. Ιδιαίτερα στυλάτες είναι οι μεταλλικές, χάλκινες βρύσες, που συνδυάζονται απόλυτα με το λευκό μάρμαρο. Πρόσεξε, όμως, να μην το παρακάνεις και βαρυφορτώσεις τον χώρο σου. Μερικές πινελιές είναι αρκετές.

#2. Vintage φωτιστικά

Το vintage είναι και πάλι στη μόδα. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αναδείξεις από τα vintage φωτιστικά, που θα στολίσουν τον χώρο σου. Το σίδερο και ο ροζ χαλκός έχουν πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν την τάση, αλλά και πιο μοντέρνα υλικά, όπως το τσιμέντο, φτάνει το design να είναι vintage. Μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, ανάλογα με την αισθητική και το τι θες να προβάλεις. Τα vintage φωτιστικά ταιριάζουν ιδιαίτερα στην κουζίνα και στο μπάνιο.

#3. Μαύρο-Άσπρο

Η κλασική αντίθεση είναι κυρίαρχη και πάλι. Είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να πετύχεις ένα μινιμάλ στυλ και να δώσεις κομψότητα στους χώρους σου. Η αντίθεση του μαύρου με το άσπρο είναι τόσο αρμονική, που δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία. Το λευκό αποτελεί τον τέλειο καμβά για να δημιουργήσεις και το μαύρο συμπληρώνει με τα απαραίτητα στοιχεία. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για το σαλόνι και το μπάνιο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το δάπεδο.

Φωτογραφίες: istock

Διάβασε ακόμη