Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

3 Instagram accounts με ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι

Γρήγορα workouts που μπορείς να εντάξεις στη μέρα σου.

Της Ελένης Κόκκινου

Η γυμναστική στο σπίτι είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να εντάξεις τη γυμναστική στο πρόγραμμα σου. Μπορεί κάποιες φορές να δυσκολεύεσαι να σηκωθείς από τον καναπέ και να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι μόνη σου. Γι’ αυτό πιο κάτω θα βρεις μια λίστα με 3 Instagram accounts που θα σου δείξουν ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, έχοντας παρέα και ένα παραπάνω boost για να κάνεις γυμναστική.

SANNE VLOET

Ίσως την αναγνωρίζεις από τις πασαρέλες της Victoria Secret ή άλλων Fashion Shows μεγάλων οίκων μόδας. Η Sanne Vloet λατρεύει τη μαγειρική, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη γυμναστική. Στο λογαριασμό της στο Instagram θα βρεις βιντεάκια με ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις μαζί της από το σαλόνι του σπιτιού σου. Το γνωστό μοντέλο έχει και κανάλι στο YouTube όπου επίσης ανεβάζει διάφορα workouts και σε εμπνέει να κρατηθείς σε φόρμα με τον υγιεινό τρόπο ζωής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanne Vloet (@sannevloet)

BLOGILATES

Η Cassey Ho διατηρεί το Account Blogilates εδώ και πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή έχει 2 εκατομμύρια followers στο Instagram και 5,5 εκατομμύρια subscribers στο YouTube. Είναι Pilates Instructor και ανεβάζει συχνά ασκήσεις για να γυμνάσεις κάθε μέρος του σώματος σου, όπως επίσης και διάφορα challenges στα οποία μπορείς να συμμετάσχεις. Τα workouts που σου δείχνει έχουν διάρκεια γύρω στα 20 λεπτά (ή και περισσότερα) και σίγουρα μπορείς να τα εντάξεις στη ρουτίνα σου και να τονώσεις το σώμα σου. Η ίδια έχει φοβερή ενέργεια και είμαι σίγουρη πως θα σου τη μεταδώσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassey Ho (@blogilates)

MADFIT

Ανακάλυψα την Maddie Lymburner πρόσφατα, στην προσπάθεια μου να βρω γρήγορες και αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής. Στόχος του λογαριασμού της είναι να σου προσφέρει ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι με ελάχιστο ή και καθόλου εξοπλισμό και μέσα σε λίγο χρόνο. Πέραν των ασκήσεων που στοχεύουν να γυμνάσουν συγκεκριμένα μέρη του σώματος, αγαπημένα μου είναι τα “Dance Workouts” όπου μέσω του χορού γυμνάζεις ολόκληρο το σώμα σου, ενώ παράλληλα διασκεδάζεις. Μπορείς να την βρεις στο Instagram αλλά και στο YouTube ως “Μadfit”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADDIE | Home Workouts (@madfit.ig)

Διάβασε ακόμη