Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

1α Madame Figaro Beauty Awards

Ο νέος διεθνής θεσμός που αναδεικνύει την ομορφιά.

Της Βαρβάρας Γεωργιάδου

Η ομορφιά βρίσκεται γύρω μας. Σε ένα αληθινό χαμόγελο. Σε δυο μάτια που καθρεφτίζουν συναισθήματα. Στις 3 Ιουλίου 2019, η Madame Figaro διοργάνωσε για πρώτη φορά τον διεθνή θεσμό των Beauty Awards, που παρουσίασε η Kérastase, με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Μπόμπα. Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Lapatsa Countryside Venue χειροκροτήσαμε τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς για το 2019, ξεκινώντας έτσι το ταξίδι ενός νέου θεσμού, που θα  συνοδεύει τις πιο όμορφες στιγμές μας.

Ο χώρος μαγικός, με τα κεριά και τον ιδιαίτερο φωτισμό να αναδεικνύουν την ομορφιά της φύσης. Και μόλις το σούρουπο αρχίζει να πέφτει, είναι λες και γίνεσαι μέρος ενός παραμυθιού. Το ροζ χαλί γέμισε με εντυπωσιακές παρουσίες από τον χώρο της ομορφιάς -και όχι μόνο-, η μουσική ξυπνούσε κάθε συναίσθημα και το καλοκαιρινό αεράκι δημιουργούσε μια αίσθηση ελευθερίας. Και ύστερα τα φώτα χαμήλωσαν και η εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα, σε ρόλο παρουσιάστριας για πρώτη φορά, ανέβηκε στη σκηνή.

Η τελετή ξεκίνησε με τις μουσικές του Ζαχαρία Φιλιππίδη να δημιουργούν την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση και τα χαμόγελα των βραβευμένων να κερδίζουν το πιο μεγάλο χειροκρότημα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ομορφιάς (Best Hairstylist, Best Make up Artist, Best Spa, Best Hair Salon, Best Beauty Salon) που ξεχώρισαν το 2019. Τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, αναδείχθηκαν από τις Beauty Editors των διεθνών εκδόσεων της Madame Figaro (Γαλλία, Κύπρος, Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία) σε συνδυασμό με την ψήφο του κοινού. Η ανάδειξη των κορυφαίων υπηρεσιών έγινε επίσης συνδυάζοντας την ψήφο των αναγνωστών και των Beauty Experts, οι οποίοι επισκέφτηκαν incognito τους χώρους ομορφιάς και δοκίμασαν τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Συνολικά 77.092 αναγνώστες ψήφισαν για την ανάδειξη των κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς, ένας αριθμός που δείχνει πως τα Beauty Awards Cyprus αγκαλιάστηκαν αμέσως από το κοινό. Σημαντική στιγμή των βραβεύσεων ήταν και το τιμητικό βραβείο International Achievement, με το οποίο τιμήθηκε η Αναστασία Αχιλλέως, η facialist των σταρ, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της παραλαμβάνοντάς το.

Η λαμπερή βραδιά ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, με μουσική. Το συγκρότημα Alcatrash πήρε τα ηνία της διασκέδασης μετά το τέλος των βραβεύσεων και ξεσήκωσε τους καλεσμένους βάζοντάς τους σε εορταστικούς ρυθμούς πάρτι και καλοκαιρινής διάθεσης.

Περισσότερες φωτογραφίες από τις βραβεύσεις στην πιο κάτω gallery:

Διάβασε ακόμη