Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Fendi: Παρουσίασε την εκλεπτυσμένη εικόνα του wet look

Πέρα από την εντυπωσιακή συλλογή, τις πασίγνωστες προσωπικότητες στο catwalk, ο Ιταλικός οίκος ανάδειξε με τον πιο όμορφο τρόπο το wet look.

Το πολυαναμενόμενο fashion show του οίκου Fendi έλαβε χώρα στο Palais Brongniart στο Παρίσι, όπου ο Βρετανός Kim Jones παρουσίασε την πρώτη couture collection του για το ιταλικό luxury brand. 

O διάδοχος του Karl Lagerfeld κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο με τα ίδια τα ρούχα που σχεδίασε για το catwalk, αλλά και με την επιλογή των μοντέλων που περπάτησαν μέχρι και τη σκηνοθεσία και το γενικότερο στήσιμο της παρουσίασης. 

Demi Moore, Κate Moss, Naomi Campbell, Christy Turlington, Cara Delevigne και Bella Hadid ήταν μερικές μόνο από τις πασίγνωστες προσωπικότητες που τίμησαν την πασαρέλα, ενώ μοντέλα και των δύο φύλων, κάθε ηλικίας και διαφορετικών σωματοτύπων εκπροσώπησαν επάξια το diversity που επικρατεί στη μόδα και στον κόσμο του σήμερα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAXtree (@imaxtree)

Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε τα χτενίσματα που κυριάρχησαν στα μαλλιά των μοντέλων, δια χειρός της ομάδας του Sam Mc Knight, ο οποίος έδινε κατευθύνσεις από απόσταση. Ο θρυλικός hair stylist καθοδήγησε τον Eamonn Hughes για να εκφραστεί με απόλυτη ακρίβεια στα μαλλιά και στο μακιγιάζ των μοντέλων το όραμα τόσο του ίδιου όσο και του Kim Jones. Ποιο ήταν αυτό; H φαντασίωση μιας venetian mermaid με ένα άκρως αιθέριο look.

Εξού και το wet look με glossy sleek κυματισμούς, γεμάτους λάμψη, που θυμίζουν κάτι από μια άλλη εποχή. Τα μαλλιά των μοντέλων διανθίστηκαν με βενετσιάνικα, φτιαγμένα από γυαλί, περίτεχνα χτενάκια, τα οποία ολοκλήρωναν το look φέρνοντας στο νου μας τον βυθό της θάλασσας.

Το λαμπερό αυτό wet hair look ταίριαξε απόλυτα με το αντίστοιχο φωτεινό μακιγιάζ, και με την glowy επιδερμίδα των μοντέλων να ακτινοβολεί υγεία. Απαλό smokey eye makeup και shiny lips έκαναν τα μοντέλα να ξεχωρίζουν.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: www.fendi.com

Διάβασε ακόμη