Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

12+1 διάσημες που σου δίνουν έμπνευση για να κόψεις αφέλειες στα μαλλιά σου

Για να ανανεώσεις το κούρεμα σου υιοθετώντας μια από τις πιο hot τάσεις του φθινοπώρου.

Είμαστε μεγάλες fans των αφελειών κάθε είδους – εντάξει, ίσως να αγαπάμε λίγο παραπάνω τις curtain bangs λόγω της ευελιξίας που προσφέρουν, πάντως όλα τα είδη νομίζουμε ότι κολακεύουν τα περισσότερα πρόσωπα. Το ίδιο πρέπει να πιστεύουν και πολλές celebrities, κάποιες απ΄τις οποίες είναι πιστές σε αυτές εδώ και χρόνια.

Και πώς να μην είναι, αφού οι αφέλειες προσφέρουν το εξής προτέρημα: ακόμα κι αν δεν θες να κάνεις την παραμικρή αλλαγή στα μαλλιά σου, σε ανανεώνουν στη στιγμή δίνοντας την εντύπωση ότι έχεις κάνει τα πάντα. Μαγικό; Ό,τι κούρεμα κι αν έχεις (μακριά φιλαριστά, bob κουπ σε ένα μήκος, shaggy) οι αφέλειες είναι ό, τι και τα αξεσουάρ στο ντύσιμό μας: στολίζουν τα μαλλιά ενώ πλαισιώνουν πολύ όμορφα και γλυκά το πρόσωπο. Άσε που αν τις βαρεθείς ή αλλάξεις γνώμη, απλά τις κρύβεις με τσιμπιδάκια μέχρι να μακρύνουν.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Οι πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις με nude μακιγιάζ

Από τις Jennifer Lopez, Dua Lipa και Alexa Chung μέχρι και εκείνες που απλά τις υιοθετούν προσωρινά, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις αγαπημένες μας stars που, ακόμα και στην περίπτωση που δεν πολυσυμπαθείς το fringe style, είμαστε σίγουρες ότι θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

Baby bangs, curtain, micro, curly, ultra sleek & blunt, όλα τα είδη τα έχουμε δει “φορεμένα” και μπορούμε να πούμε ότι όλα έχουν τη χάρη τους.

Ορίστε και οι 13 celebrities που το επιβεβαιώνουν:

Jennifer Lopez

Shay Mitchell

Dua Lipa

Margot Robbie

Halle Berry

Taylor Swift

Priyanka Chopra

Selena Gomez

Zendaya

Penelope Cruz

Camila Cabello

Alexa Chung

Winnie Harlow

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

 Φωτογραφία: instagram / @penelopecruzoficial

Διάβασε ακόμη