Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

10 ζευγάρια που χώρισαν το 2022  

Ποιοι celebrities έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Το 2022 είχαμε νέους έρωτες, προτάσεις γάμους αλλά και χωρισμούς που δεν περίμενες κανείς.

Ζευγάρια που έδειχναν να ζουν τον απόλυτο έρωτα, έδωσαν τέλος στη σχέση και το γάμο τους και πλέον πορεύονται μόνοι στη ζωή ή μερικοί από αυτούς έχουν βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου άλλου.

H Madame Figaro κάνει αναδρομή μέσα στο χρόνο και θυμάται τα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δεκέμβριος 2022

Katie Holmes – Bobby Wooten III

Katie Holmes και ο σύντροφός της Bobby Wooten III λέγεται ότι έχουν πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι έμεινε μαζί σχεδόν οκτώ μήνες. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Νοέμβριος 2022

Harry Styles – Olivia Wilde

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde “κάνουν ένα διάλειμμα” από τη σχέση τους μετά από σχεδόν δύο χρόνια μαζί, επιβεβαιώνουν πολλές πηγές αποκλειστικά στο People. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Demi Moore – Daniel Humm

Η Demi Moore και ο Daniel Humm χώρισαν μετά από λιγότερο από ένα χρόνο μαζί, επιβεβαιώνει αποκλειστικά το Us Weekly. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Οκτώβριος 2022

Tom Brady – Gisele Bundchen

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου. Πριν τον οριστικό χωρισμό ζούσαν χωριστά μετά από έναν μεγάλο καυγά. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αύγουστο 2022

Leonardo DiCaprio – Camila Morrone

Ο Leonardo DiCaprio και Camila Morrone αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Kim Kardashian – Pete Davidson

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson χώρισαν μετά από εννέα μήνες σχέσης. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ιούλιος 2022

Emily Ratajkowski – Sebastian Bear McClard

Η Emily Ratajkowski, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χώρισε από τον σύζυγό της Sebastian Bear McClard, ο οποίος όπως αναφέρουν την απάτησε ένα χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ιούνιο 2022

Shakira – Gerard Pique

Η Shakira και ο Gerard Pique ανακοίνωσαν το χωρισμό τους με κοινή δήλωση μέσω του πρακτορείου EFE μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο γιων. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Απρίλιος 2022

Madonna – Ahlamalik Williams

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν η βασίλισσα της pop και ο Ahlamalik Williams μετά από τρία χρόνια σχέσης. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ιανουάριος 2022

Jason Momoa – Lisa Bonet

Έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας και πέντε χρόνια ως παντρεμένοι, ο Jason Momoa και η Lisa Bonet αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Διάβασε ακόμη