Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

10 γυναίκες της μόδας μας λένε τους αγαπημένους τους προορισμούς στο εξωτερικό

Που θα σου δώσουν έμπνευση για τα ταξίδια της σεζόν.

Της Νικόλ Ζένιου

Αυτή την περίοδο των γιορτών οι χειμερινές αποδράσεις είναι ανάμεσα στις αγαπημένες δραστηριότητες των περισσότερων από εμάς που αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, να χαλαρώσουμε αλλά και να αλλάξουμε παραστάσεις.

Ρωτήσαμε λοιπόν 10 γυναίκες της μόδας για τους αγαπημένους ταξιδιωτικούς τους προορισμούς πριν κλείσουμε δωμάτια για τα xmas weekend getaway μας ή για τις χειμερινές μας διακοπές.

Διάβασε ακόμη – Δέσποινα Τζιαπούρα: Eικόνες από το οικογενειακό ταξίδι στο Λονδίνο

Η επιλογή της ιδανικής τοποθεσίας είναι σημαντική ειδικά για τις γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα και το στυλ μιας και συχνά συνδυάζουν τα ταξίδια για να εξερευνήσουν και τα designer items που διατίθενται αποκλειστικά σε μπουτίκ στο εξωτερικό.

Διάβασε ακόμη – Amalfi, Positano, Capri: Το άλμπουμ των διακοπών της Άννας Χατζηγρηγορίου

Διάβασε ακόμη – Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Μαζί με την μητέρα της στο στολισμένο Λονδίνο

Ακολουθούν οι αγαπημένοι προορισμοί στο εξωτερικό 10 αγαπημένων γυναικών της μόδας:

Σύλβια Μαυροπούλου
Το Παρίσι – η ομορφότερη πόλη στον κόσμο. Επίσης, διαμένει η αδελφή μου εκεί οπότε έχω ακόμη έναν λόγο περισσότερο να το αγαπώ. Το φαγητό είναι υπέροχο, αλλά και ένα περπάτημα στην πόλη θα σε γεμίσει έμπνευση.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvia Mavropoulos (@kounnou)

Ντία Αρίστου
Αγαπημένος μου προορισμός είναι το Λονδίνο και κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα το επισκεπτόμαστε μαζί με τον σύζυγό μου. Ένας από τους λόγους είναι το γεγονός ότι εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο σύζυγός μου. Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς μιας εκεί έγινε και η πρόταση γάμου. Ωστόσο, το λατρεύω και για το shopping αλλά και για τα υπέροχα εστιατόριά του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ntia Aristou (@ntiakinino)

Βαλεντίνα Τσίγκη
Αγαπημένος προορισμός είναι το Λονδίνο και συγκεκριμένα η περιοχή Soho, γιατί ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα είναι υπέροχα στολισμένη. Την επιλέγω γιατί από τα φοιτητικά μου χρόνια πήγαινα εκεί και μου είναι πολύ αγαπημένη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Tsingi (@valentinat13)

Άννα-Μαρία Βασιλειάδη
Αγαπημένος προορισμός για τα Χριστούγεννα είναι πάντα το Λονδίνο. Φέτος τα installations σε όλα τα εστιατόρια και τις μπουτίκ ήταν μαγευτικά. Το επιλέγω μιας και είναι ένα μέρος όπου έζησα αρκετά χρόνια και έχει ιδιαίτερη σημασία για ‘μένα.

Αννίτα Ρίττερ
Αγαπημένος προορισμός για Χριστούγεννα είναι η Φινλανδία και συγκεκριμένα οι χιονισμένες πόλεις Tampere και Λαπωνία. Πρόκειται για ένα μαγικό προορισμό γεμάτο μαγευτικές αντιθέσεις και μοναδικά φυσικά φαινόμενα (όπως το Βόρειο Σέλας). Πιστεύω ότι αυτός ο προορισμός προσφέρει μοναδικές πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sparks of Travel ✨ (@sparks_of_travel)

Ελίνα Λεμή
Ο αγαπημένος μου προορισμός είναι σίγουρα η Τζαμάικα. Αυτό που διαχωρίζει την Τζαμάικα από άλλα νησιά της Καραϊβικής είναι η σύνδεσή της με τη μουσική Reggae που είναι ένα είδος που μπορώ να ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα ροζ ηλιοβασιλέματα, οι παραλίες με τη λευκή άμμο αλλά και τα καταπράσινα βουνά, το φαγητό και οι άνθρωποι είναι ανάμεσα στους λόγους που την επιλέγω. Ανυπομονώ να ταξιδέψω εκεί το 2023.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helinaki (@helinalemis)

Bianca Makris
Αγαπημένοι προορισμοί είναι το Παρίσι και τα Καρπάθια Όρη στη Ρουμανία. Το Παρίσι για την κουλτούρα και τον πολιτισμό και τα Καρπάθια για την φύση που αγγίζει τη ψυχή μου (επίσης η Ρουμανία είναι η γενέτειρα μου).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIANCA MAKRIS (@bianca_makris)

Άννα Χατζηγρηγορίου
Ο αγαπημένος μου προορισμός είναι το Παρίσι. Το επισκέπτομαι και για επιλέξω υφάσματα για τις συλλογές της επωνυμίας μου Anice αλλά και για να αντλήσω έμπνευση.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anice – Anna Hadjigregoriou (@aniceclothes)

Εβελίνα Κυράστα
Αγαπημένος προορισμός είναι οι Μαλδίβες και συγκεκριμένα το Soneva Fushi. Ο λόγος απλός, το motto του ίδιου του νησιού, “Νο New…No Shoes…”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina Kyrasta (@kyrastev)

Στάλω Ηλία

Ο αγαπημένος μου προορισμός φέτος για τις γιορτές έιναι η Αθήνα. Ο λόγος, ο γιος μας Christopher που δουλεύει κάθε βράδυ εκεί, και εκεί διαμένει, και θέλουμε να περάσουμε τις γιορτές όλη η οικογένεια μαζί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stalo Elia (@destalo)

Διάβασε ακόμη